facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoornseplas

Adres: Hoornseplas!, Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)50 5255381
Stad: Haren
Route: Hoornseplas!



op zoek naar gerelateerd: hoornseplas blauwalg, hoornseplas parkeren, hoornseplas blauwalg 2018, hoornseplas restaurant, hoornseplas strand, hoornseplas route, hoornseplas honden, hoornseplas zuid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BeachClub Kaap Hoorn BeachClub Kaap Hoorn 408 meter Vandaag heerlijk geluncht bij Kaaphoorn . Zeer vriendelijk personeel heerlijk relaxte...
Strandpaviljoen Paterswoldsemeer Strandpaviljoen Paterswoldsemeer 3 km We hebben hier geluncht. Het was erg druk en het personeel werkte hard. Door de krapt...
Recensies
Heerlijk vertoeven hier! Is super netjes en schoon. Komen hier zeker vaker!
Mooie locatie, wel veel loslopende honden
Jammer dat er niet zoveel bankjes zijn aan de andere kant van het meer, maar je kan chill onder de bomen zitten in de schaduw en het meer en mensen bewonderen.
N middag Hoornse plas dan ben ik tevree. Mien vraauw neit die mot zo neudig noar de middellandse zee bakken an het strand van costa pesetas. Bekijk t moar ik blief thoes bie mien hoornse plas.
Fijne strand om in de zomer samen met je family of je vrienden zwemmen of barbecuen of lekkere wandelen in de natuur. Alleen water blijkt beetje vies.
Mooi om op te schaatsen!
Mooi stukje aangelegd natuur, met voldoende zonneweiden, waarvan een gedeelte voor naakt recreatie . Te weinig Toiletten.
In de ochtend geweest. Mooi en ruim recreatiegebied, waar je je prima kunt vermaken, zowel op het strand als het grasgedeelte. Ook de speeltuin voor de kleintjes maakt het aantrekkelijk voor de gezinnen met jonge kinderen. Ook is er een ijsjeskiosk aanwezig voor de nodige verfrissingen.
Zeer leuk wandelgebied. Bij mooi weer wel erg druk
Heerlijke plek om even te vertoeven op een zonnige dag, kan wel erg druk zijn en afvalcontainers zitten altijd bomvol. Zou fijn zijn als er meer containers stonden en dat mensen netjes hun rommel opruimen. Ook het maken van eigen vuurtjes kan overlast veroorzaken. Maar desalniettemin een leuke plek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid