facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoornse Vaart - Sportcomplex

Hoornse Vaart - Sportcomplex

Info

Hoornse Vaart - Sport- en recreatiecomplex

Geschiedenis

Sport- en recreatiecomplex bestaat uit een zwembadcomplex, sporthal, spiegelzaal, trampolinehal (JumpSkillz Alkmaar) en een Health Center (fitness).

Zwembadcomplex Hoornse Vaart (www.hoornsevaart.nl) is één van de grootste en meest complete zwembaden van Nederland, met maar liefst 2500m2 water verdeeld over 6 bassins.
Er is binnen en buiten veel te doen.
Binnen: Golfslagbad met de reuze glijbaan met licht- en geluidseffecten / 25 meterbad met duikplank / 50 meterbad met daarin regelmatig muziek en drijvende speeleilanden en natuurlijk een duikplank / Voor de hele kleintjes van 0 t/m 5 jaar hebben we de grote waterspeeltuin met 30 cm diep water en veel speelattributen / Whirlpools / Zonnebanken
Buiten: Speelbad met de familieglijbaan / grote ligweide / speeltoestellen voor groot en klein / grote Pannakooi om lekker in te kunnen voetballen.
En als je trek hebt kan je voor wat lekkers terecht in ons restaurant.
Elke dag weer staat er een complete ploeg badmeesters klaar om de veiligheid van alle bezoekers zo goed mogelijk te waarborgen.

Bij JumpSkillz Alkmaar kan jong en oud zich vermaken op talloze trampolines!

Fitness bij Healthcenter Hoornse Vaart (http://www.healthcenterhoornsevaart.nl) staat voor een betere kwaliteit van leven. Beschikt over een royale van airco voorziene fitnesszaal met professionele apparatuur. Een overzichtelijke ruimte waar de hele dag een trainer aanwezig is. Op een verantwoorde manier gecontroleerd bewegen, en zo werken aan een betere kwaliteit van leven.
We kunnen een circuit-training programma voor u maken. Voor vetverbranding of conditietraining kunt u gebruik maken van de cardioapparaten. Maar ook voor vrije fitness bent u bij ons aan het juiste adres. Gediplomeerde en ervaren trainers begeleiden u met een schema dat exact op uw wensen is toegespitst.
Liefhebbers van meer dynamisch trainen kunnen daarnaast kiezen voor een gevarieerd programma van groepslessen, zoals Zumba, BBB en Indoor Cycle. Van Les Mills bieden wij SH'BAM,Bodypump, Bodycombat en Bodybalance.
U kunt ook personal training krijgen in Healthcenter Hoornse Vaart. Een personal trainer zorgt er voor dat u zó traint dat u uw doel realiseert. Daarnaast bieden we kracht- en cardiotraining voor (ex-)hartpatiënten onder deskundige begeleiding van een revalidatie fysiotherapeut.



"De Hoornse Vaart heeft 6 zwembaden waaronder een uniek 50-meterbad geschikt voor trainingen en wedstrijden maar ook voor recreatieve banenzwemmers, een golfslagbad, een 25-meterbad, instructiebad, een waterspeeltuin voor de allerkleinsten én het leukste buitenbad aan de kust! Zwembad Hoornse Vaart is écht een dagje uit!"
Adres: Hertog Aalbrechtweg 4, 1823DL Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: +31(0)72-5489375
ln.tropsraamkla@ofni
Stad: Alkmaar
Route: Hertog Aalbrechtweg 4
Postcode: 1823DL


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 12:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: hoornse vaart tarieven, hoornse vaart vrij zwemmen, hoornse vaart openingstijden, hoornse vaart klimmen, hoornse vaart zwemles, hoornse vaart discozwemmen, hoornse vaart fitness, kluisjes hoornse vaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad De Hout Zwembad De Hout 3 km Als je als ouder moet wachten is het ontzettend warm binnen en er is geen ventilatie ...
Recensies
Grote sport complex met 5 zwembaden, waarvan een grote buitenbad met glijbaan en een 50 meter bad. Daarnaast een 25 meter bad en een zwembad met golven. Ook binnen is er een glijbaan met eigen keuze voor sfeer en foto mogelijkheid. Verder 2 stoombaden aanwezig. Gratis elektronische kluizen aanwezig. Ruim voldoende kleedkamers en douches aanwezig. Daarnaast ook horeca aanwezig zowel binnen als buiten. Genoeg gratis parkeerplaatsen.
Het is echt een super leuk zwembad en voor iedereen is er wel iets leuk. Van klein tot groot. Mooi sportcentrum
Wij hebben dit zwembad uitgekozen omdat er toch wat glijbanen zijn, veel aparte zwembaden binnen en buiten. Toen we binnen kwamen konden we de kleedhokjes wat ook niet schoon is en niet groot nergens vinden. We moesten eigenlijk door lopen naar achteren. Waar de mensen op hun blote voeten lopen. En jij dus met je schoenen aan. Het was echt heel raar. Er zijn genoeg kluisjes maar om een kluisje te bemachtigen is bijna niet te doen. Dat apparaat heeft kuren en er was ook bijna tot niks vrij. Kost €0.50. Medewerkers zijn wel aardig. Zwembad water temperatuur was te doen maar als het aan mij lag mocht dat wel iets warmer. Doordat je met je schoenen overal mag lopen waar ook mensen lopen op blote voeten is het echt overal vies! Eigenlijk gewoon te goor om te lopen. Onwijs veel haren, heb nog een slushpuppie en patat op de grond gezien, viezigheid van buiten. De douches, als ze het doen zijn ze super heet of koud. Er is genoeg parkeerplek maar het was overvol dat mensen maar ergens parkeren waar dat niet mag. Ondanks dat het super druk was en echt heel erg vies was dit verder wel een leuk zwembad.
Fijn zwembad met superleuk personeel. Kinderen en andere gasten worden vriendelijk benaderd en/of aangesproken op dingen. De manier waarop Eef wat situaties oploste met te wilde jongeren of het feit dat onze dochter zonder diploma in een bepaald bad niet mocht komen is lovenswaardig. Toch vier sterren, douches werkte niet helemaal lekker, was echt wel een beetje te druk en qua schoonmaken en hygiëne zijn er wel wat verbeteringen mogelijk. Bijvoorbeeld dat de bezoekersstroom van inkomende en uitgaande gasten met schoenen aan door een gebied loopt dat ook door badgasten op blote voeten wordt gebruikt. Voor de rest wel veel variatie, niet duur en nogmaals; supervriendelijk personeel.
Leuk zwembad voor jong en oud, met voldoende zwembaden, zodat je zelf lekker baantjes kunt trekken in het 50 meter bad terwijl je kroost zich vermaakt in het golfslag gedeelte met glijbaan.In dien in bezit van de benodigde zwemdiploma's uiteraard
De floatles was heel erg leuk maar ik ben geschrokken van het feit dat het zo smerig in de kleedkamer is. Ik heb er verder eigenlijk niet op gelet maar het beloofd niet veel goeds
Waarschuwing voor mensen met astma of hartklachten. Er hangt houtrook in het 50 meter bad, vanwege de hout gestookte sauna die er vlak naast staat. In de winter en met de verkeerde wind, komt er houtrook binnen in het zwembad. Blijkbaar wordt de kwaliteit van de lucht binnen niet gecontroleerd. Het is ongezond om te sporten in met houtrook vervuilde lucht. Mensen kunnen er een astma aanval van krijgen. Maar ook voor de rest is het ongezond, de rook is giftig en kankerverwekkend.
Gisterenavond banen gezwommen in t 50 mtr bad. T was prettig geweest als iedereen áchter elkaar aan zwemt ipv midden door in de breedste baan.Andere banen zijn voor borstcrawl snel dus daar kan ik geen schoolslag zwemmen..
Ga hier al jaren elke woensdagavond baantjes trekken. Jammer dat het 25 meter bad om 19.00 uur niet meer beschikbaar is.
Auto te water experience van Let us train you gevolgd. Leuke en bijzondere experience, hopelijk hoeven we het nooit in de praktijk te brengen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid