facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hooked Seafood & More

Hooked Seafood & More

Info

Hooked Seafood & More is een restaurant in Nijverdal, Overijssel. Waar voornamelijk vis specialiteiten worden geserveerd.

Geschiedenis

Hooked Seafood & More is een visrestaurant, waar je kunt genieten van heerlijke, verse vis gerechten. De plek voor visliefhebbers, de plek voor een romantisch diner maar ook de plek om heerlijk met de hele familie te genieten!

Adres: Grotestraat 232, 7443 BT Nijverdal
Telefoonnummer: 0548549328
Stad: Nijverdal
Route: Grotestraat 232
Postcode: 7443 BT



op zoek naar gerelateerd: Hooked Seafood menu, Hooked Tilburg menukaart, Restaurant Nijverdal, Restaurant Grotestraat Nijverdal, Brunch Nijverdal, Kerstbuffet Nijverdal, Italiaan Nijverdal, Tapas Nijverdal
Recensies
Heerlijk gegeten! Ze weten hier het eten erg lekker te maken en prijs-nivau is vreemd genoeg ook goed. M'n vriendin en ik merkte beide ook op hoe schoon het er was, we wenste dat onze toilet thuis ook zo schoon zou zijn ;-
Heerlijk gegeten! Goed gekookte mosselen, perfect gebakken zalm met heerlijk stamppotje en kibbeling in een goed beslagje. Daarbij zijn ook de kruidenboter, brood en frietjes dik in orde. Aanrader als alternatief voor alle standaard vlees menu’s in de omgeving!
Heerlijk gegeten ,goed voorgerecht , hoofdgerecht zeer goed , portie is groot genoeg. Ook lekkere wijnen. Al met al een aanrader , wij komen zeker terug.
Heerlijk gegeten. Aardige gastvrouwen. Super netjes en schoon. 1 puntje van kritiek: de schaaltjes met beleg voor het stokbrood niet van te voren klaarzetten. Het zag er niet meer heel aantrekkelijk uit. Verhouding tussen prijs en kwaliteit is prima.
Heel redelijk. Het is er niet heel erg sfeervol, buiten is het iets te druk om comfortabel te eten maar dat geldt voor alle restaurants daar. Soep was echt heerlijk. Risotto was niet mijn smaak in ieder geval, de garnalen daarbij prima.
Gezellig,heerlijk gegeten,leuke bediening. Aanrader
Heerlijke mosselen!…erg goede smaak!
Super goed eten. Echt een aanrader.
Prima eten voor een schappelijke prijs.
Eten was top! Restaurant zag er netjes uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid