facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hooijer

Hooijer
"Welkom bij Hooijer Haarden en Vloeren! Hooijer is al jaren een vertrouwde naam op het gebied van moderne haarden en authentieke houten vloeren.U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp en vakkundige realisatie, ook voor maatwerk interieur. Bekijk de mooiste haarden en houten vloeren en bezoek onze showroom in Amersfoort, waar het ook mogelijk is om in onze ontwerpruimte met beamer professionele 3D-impressies te laten maken."
Adres: De Stuwdam 21 , Amersfoort 3815 KM, NL
Telefoonnummer: 033 479 9947
Stad: Amersfoort
Route: De Stuwdam 21
Postcode: 3815 KM



op zoek naar gerelateerd: Haarden groothandel, Open haarden showroom, Grootste open haarden showroom, HAVÉ elektrische haarden, Houtkachel zondag open, Openhaard winkel, Hoogte haard vanaf vloer, Open haard specialist
Recensies
Open haard inclusief schouw verwijderd en nieuwe houtkachel geplaatst. Het fijne aan dit bedrijf is dat ze van begin tot eind alles in eigen beheer doen. Sloop is keurig gedaan zonder de andere muren te beschadigen. Alles netjes afgewerkt. Nieuwe kachel brandt sindsdien dagelijks. Ook het idee van de koof kwam van Hooijer om de beschadigde muur te verbergen.
Prachtige 4 Element openhaard geleverd gekregen door het superteam van Hooijer Haarden. Het team neemt echt tijd voor je, zeer kundige uitleg. Ook de levering en opbouw thuis goed geregeld. Evt. Nazorg geen probleem. Hooijer Team DANK!!!
Wij zijn goed geadviseerd en geholpen door Anneke. Ze luisterde goed naar onze wensen en samen gekeken naar hoe wij dit konden creëren. Communicatie was uitstekend en service ook. Het inbouwen en plaatsen van onze haard verliep soepel en de mannen hebben goed hun best gedaan om zo netjes mogelijk te werken ivm onze nieuwe vloer die net gelegd was en de wanden die geschilderd waren. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en bevelen zeker Hooijer Haarden en vloeren aan.
In ons nieuwbouw huis een gashaard en meubel laten ontwerpen en plaatsen door Hooijer. Super tevreden met de service, advies en plaatsing van de gashaard. Ook tijdens het ontwerp van het meubel hebben we samen met Hooijer een leuk ontwerp op maat kunnen maken. Zeker een aanrader!
Super geholpen door Daniel, en mega blij met het eind resultaat. Tijdens 2 bezoeken aan de showroom veel nuttige informatie en adviezen gekregen, waardoor het keuze proces makkelijk gemaakt werd. Bestellen, leveren en plaatsen gingen zeer eenvoudig; Hooijer schakelde rechstreeks met aannemer, alles in overleg, en er werd goed mee gedacht. Zeker aan te raden!!
Goed meegedacht tijdens het proces. Uitdagingen die tijdens de installatie ontstonden zijn zorgvuldig en service gericht, naar tevredenheid, opgelost.
Voor mijn nieuwe appartement heb ik via Hooijer een cominatrie van een boekenkast en elektrische haard besteld. Hooijer is erg klantgericht en denkt goed mee over het ontwerp. Daarnaast is de montage keurig verricht en ben ik erg blij met het resultaat!
Schitterende showroom met een warm en deskundig ontvangst. En wat een mooie haarden en vloeren kun je hier kopen. Het moeilijkste wordt een keuze maken. Bedankt voor de goede service team hooijer.
Zeer tevreden over de wijze waarop het allemaal verlopen is. Goed en vakkundig advies in de showroom, snelle reactie op vragen en aandachtspunten. De montage is echt super verlopen. 2 betrokken monteurs die een stapje meer deden. Een aanrader!
Zeer tevreden over mijn haard. Zeer goed geadviseerd en begeleid bij de aankoop door Anneke. Ook het plaatsen van de haard inclusief prachtig meubel op maat gemaakt is zeer professioneel uitgevoerd door Hooijer haarden. Fijn als een bedrijf goed met je meedenkt en komt met goede oplossingen. Kan Hooijer haarden en vloeren van harte aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Hooijer.

Amersfoort apparaten

openingstijden, locatie, vervoer. De Stuwdam 21 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Hooijer adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Hooijer. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Hooijer delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Handyman Handyman 3 km
Blokker Blokker 3 km
Blokker Blokker 3 km
Used Products Amersfoort Used Products Amersfoort 3 km Wij hebben online een Samsung Galaxy 10.12016 tablet gekocht bij Used Products. Voord...
Blokker Blokker 4 km
Blokker Blokker 5 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid