facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hooiberg On The Beach

Hooiberg On The Beach

Info

Beachvolleybaltoernooi

Adres: hooiberglaan 9, 8121 RA Olst
Telefoonnummer: 0570-562014
Stad: Olst
Route: hooiberglaan 9
Postcode: 8121 RA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Senso coaching & remedial teaching Senso coaching & remedial teaching 454 meter Senso: praktijk van Marit Goor voor coaching, remedial teaching en begeleiding. Speci...
Funtime Olst Wijhe Funtime Olst Wijhe 635 meter Ontmoeten:samen spelen, knutselen, chillen met kinderen in Olst. Creatief en sportie...
Theatergroep DramaStrada Theatergroep DramaStrada 858 meter DramaStrada maakt toegankelijk theater met als visie dat iedereen in staat is theater...
Zaal Olst Zaal Olst 1 km Wijgaanfeestjesbouwen
Recensies
Leuke basketbalwedstrijd gehad hier van zoon. Topbeheerder die met ons mee liep om alles te vinden ivm gedeelte bijgebouwd.
Sporthal kan wel wat vernieuwing gebruiken. Ook is er geen kantine in gebruik. Wel is er een ruime parkeerplaats en er zijn nog best veel zalen!
Prima sporthal met ruime parkeerplaatsen. Helaas op dit moment geen horeca en het eten / drinken wat je kunt kopen is heel beperkt. Verder zijn de beheerder aardig behulpzaam. Sommige onderdelen in de sporthal zijn wel verouderd, maar nog wel bruikbaar.
Sporthal, voor klein, groot, jong en ouder iemand. Heel veel sporten kunnen/ mogen beoefenen. Nationaal/ provinciaal evenement werd en wordt gehouden.
Leuke sporthal aardige mensen, echter voor een toernooi wel zelf eten meenemen, koffie was lekker.
Mooie omgeving hier. Ruime parkeergelegenheid als iedereen in de vakken parkeert en niet er net buiten . Sporthal met horeca.
Nieuwe eigenaren met een onwijs leuk barteam. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken.
Vandaag een katten show in de Hooiberg meegemaakt. Fijne accommodatie. Schoon en net. Vriendelijke en behulpzaam beheerder.
Multifunctionele sport en danshal. Restaurant is dicht, wordt intern opgeknapt, krijgt nieuwe exploitant.
Geen mogelijkheid om wat te drinken na afloop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid