facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoogvliet Totaalonderhoud

Info

Hoogvliet Totaalonderhoud

Geschiedenis

Ons uitgangspunt

Onze passie ligt in het creëren van een hoge woon- of gebruiksbeleving.
We komen dagelijks bij onze klanten thuis, op de werkplek of in hun gebouw. Dit is de plek waar ze zich vertrouwd en beschermd voelen of de plek waar ze geconcentreerd hun werk verrichten. Wij beseffen goed dat het ingrijpend kan zijn als op die plek vreemde mensen over de vloer komen. Daarom gaan alle medewerkers van Hoogvliet Totaal daar uiterst zorgvuldig mee om. Ons belangrijkste doel is om de bewoners of gebruikers met zo weinig mogelijk overlast, snel weer te laten genieten van hun huis of gebouw.

Onze waarden
- Efficiëntie & Transparantie
We voeren een uitgebreide conditiemeting uit naar de staat van uw woning, gebouw, complex of school. We brengen helder in kaart wat de benodigde werkzaamheden zijn om de materialen zo lang mogelijk in goede staat te behouden of om te renoveren volgens uw wensen. Ons vakmanschap en inventief inzicht leveren niet alleen kort na het onderhoud, maar ook op lange termijn de beste kwaliteit en de laagste onderhoudskosten.

- Betrokkenheid en verbondenheid
We zijn een familiebedrijf in hart en nieren. We renoveren en voeren onderhoud uit. Maar daar voegen we betrokkenheid en verbondenheid aan toe. Wij betrekken u in het proces en houden u altijd op de hoogte. Zo leveren we het product en het werk dat u van ons verwacht.

Adres: Randweg 1, 3201 VN Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181-615454
Stad: Spijkenisse
Route: Randweg 1
Postcode: 3201 VN



op zoek naar gerelateerd: Jacquot Odijk, Schildersbedrijf Hoogvliet oud beijerland, Hoogvliet glas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rothermo Vloerverwarming B.V. Rothermo Vloerverwarming B.V. 2 km Samen met Faber Beton een vloer met verwarming afgenomen bij deze partij. Het is echt...
Stukadoor Wijers Stukadoor Wijers 2 km Wij zijn een klein traditioneel bedrijf en maken stukadoorswerk op alle gebied.
Recensies
Klantvriendelijk bedrijf. Goede prijs voor top kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid