facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoogvliet supermarkt

Hoogvliet supermarkt

Info

Hoogvliet zorgt dat jouw gezin iedere dag gezond, gevarieerd en vooral lekker eet, voor de laagste prijs.

Geschiedenis

Wij zorgen dat jouw gezin iedere dag gezond, gevarieerd en vooral lekker eet, voor de laagste prijs!



"Hoogvliet in Sassenheim staat bekend als netjes en overzichtelijk. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en dat weten onze klanten te waarderen. Extra snel en eenvoudig winkelen is mogelijk dankzij de handscanning.Online boodschappen doen kan ook, je bestelt alles online en haalt het op bij ons ophaalpunt wanneer het jou uitkomt of laat ze thuisbezorgen. Tot ziens bij Hoogvliet Sassenheim!Onze belofte aan jou: wij zorgen dat je gezin gezond, gevarieerd en vooral lekker eet, voor de laagste prijs."
Adres: Koetsiersweg 7, 2171 NL Sassenheim
Telefoonnummer: 0252-241510
Stad: Sassenheim
Route: Koetsiersweg 7
Postcode: 2171 NL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00

Recensies
Helaas moet je op zaterdag winkelen na 15:00 - 16:00 uur rekening houden met het feit dat is slecht idee. Shoarma in aanbidding en geen knoflook saus eigen merk, geen eigen merk brood voor. Nog steeds geen achterham, geen witte bolletjes of puntjes.
Grote winkel en een groot deel voor tijdelijke verkoop. Ik ben hier voor het eerst geweest. Als ik weer in Lisse kom, ga ik er zeker heen.
Fijne Hoogvliet, uitgebreid assortiment, oké personeel en normale prijzen. Heel fijn gelegen zo buiten het centrum, voor de inwoners daar is het handig dat ze niet ver hoeven te lopen om een boodschap te kunnen doen. Met name voor de ouderen en mensen met kleine gezinsleden is dit een uitkomst.
Fijne supermarkt. Genoeg parkeerplekken, alles ruim opgezet. Een aanvulling voor de wijk! Ook vanwege de vergrijzing zou het zonde zijn als deze in de toekomst zou verdwijnen. Alle supermarkten hutje mutje in het centrum heeft totaal geen meerwaarde, en voor ouderen in deze buurt is dit ook te ver.
Moeten winkelmandje denken dat we dief zijn zonder mandje lekker vertrouwen
Ruime winkel. Niet al te duur, goede aanbiedingen en nooit echt te druk. Ook geen hinderlijke karren in de paden van personeel dat de schappen aanvult.
Onze favoriete supermarkt. Goed assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel en altijd leuke aanbiedingen. Wij zouden het jammer vinden als ze in de toekomst uit de postwijk zouden verdwijnen en weer terug naar het centrum zouden gaan maar dan nog blijven wij er heen gaan!
Fijne winkel. Het assortiment zou wel eens wat veranderd kunnen worden. Voor brood moet je vroeg zijn
Leuke aanbiedingen, wel jammer dat de dagaanbiedingen weg zijn
Prima super goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid