facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoogvliet supermarkt

Hoogvliet supermarkt

Info

Onze belofte aan jou: Hoogvliet zorgt dat jouw gezin iedere dag gezond, gevarieerd en vooral lekker eet, voor de laagste prijs.

Geschiedenis

Wij zorgen dat jouw gezin iedere dag gezond, gevarieerd en vooral lekker eet, voor de laagste prijs!



"Onze supermarkt staat bekend vanwege het ruime assortiment aan dagelijkse boodschappen tegen de laagste prijzen. Kies je voor gemak en snelheid, maak dan tijdens het winkelen gebruik van onze handscanners. Verder beschikken we over een ambachtelijke slagerij voor de lekkerste vlees- en grillspecialiteiten, een slijterij en een stomerijservice.Online boodschappen doen kan ook. Bestel online en haal je boodschappen op in de winkel wanneer dat jou uitkomt of laat ze lekker thuisbezorgen. Er is een ruime gratis parkeergelegenheid.Onze belofte: wij zorgen dat jouw gezin gezond, gevarieerd en vooral lekker eet, voor de laagste prijs."
Adres: Parallelweg 1, 3931 MS Woudenberg
Telefoonnummer: 033-2859810
Stad: Woudenberg
Route: Parallelweg 1
Postcode: 3931 MS


Recensies
Een supermarkt waar ik normaal graag kom. Alleen de mevrouw bij de zelfscan heeft voor mij doen besluiten hier voorlopig niet meer te komen. Uiterst onvriendelijk, nu meerdere keren meegemaakt. Vandaag kreeg ik een biertje niet mee terwijl ik 23 ben en legitimatie online kon laten zien. Ze was zichtbaar aan het genieten van dat ze me iets kon ontnemen. Dit soort mensen horen niet in een supermarkt thuis. Jammer! Normaal gezien een fijne supermarkt.
Fijne winkel, behulpzaam en vriendelijk personeel. Daarnaast zijn de klanten ook vriendelijk, zeggen aardig gedag of zijn wel in voor een random praatje of opmerking
Vaak schappen die zo goed als leeg zijn. Vaak grijp ik mis. Een week later is het er dan wel weer, maar het kan beter. De klantvriendelijkheid van het personeel is verder prima. Als je iets vraagt krijg je nooit een ‘weet ik niet’ maar gaat men voor je op zoek of navragen bij een collega.
Prima assortiment, vaak goede aanbiedingen, personeel is niet altijd even aardig
Altijd fijn winkelen in deze supermarkt weinig lege schappen en oom het personeel is vriendelijk. Ook op drukke dagen genoeg parkeerplaatsen ondanks de drukte.
Koffiehoekje, goede aanbiedingen, vriendelijk personeel. Er is zelf een klim en speel hoekje voor kinderen IN de winkel!
Grote gratis parkeergelegenheid. Ook de winkel zelf is ruim opgezet, met voldoende ruimte tussen de schappen. Ook bij het brood en de groenten voldoende ruimte om uit te zoeken wat je wilt hebben. De zaak is schoon en het personeel vriendelijk. Goed assortiment. Voor mij een fijne plek om boodschappen te halen.
Prettige ruime supermarkt. Fatsoenlijk parkeren, wat ook niet standaard is. Over de hele linie iets goedkoper, maar niet extreem, en bij sommige onderdelen ineens toch weer veel duurder. Toch opletten. Kids kunnen ook mee, enige afleiding zorgt ervoor dat je rustig boodschappen kan doen.
Heel mooi restaurant met uitzicht op de mooie Utrechtse heuvelrug, met aardige bediening en een uitgebreide menu kaart. Echt iets voor in het zonnetje op het terras. Heerlijk !!!!
Fantastische en keurige winkel! Beleefd personeel, hard werkend personeel, vooruitdenkend personeel! Ik rij 2 x in de maand, vanuit Dalfsen achter Zwolle, naar Hoogvliet Woudenberg om bovenstaande redenen. Hier in Woudenberg kunnen veel mensen, ook winkeliers nog een hoop leren hoe het hoort!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid