facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoogvliet supermarkt

Hoogvliet supermarkt

Info

Hoogvliet is de gezelligste en goedkoopste supermarkt van Vijfhuizen!

Geschiedenis

Wij zorgen dat jouw gezin iedere dag gezond, gevarieerd en vooral lekker eet, voor de laagste prijs!



"Onze winkel heeft een ruim assortiment aan dagelijkse boodschappen, daarnaast is er een slijterij, stomerijservice en PostNL pakketpunt. Klanten zijn erg positief over de ruime keuze aan bloemen en planten en het speel- en klimtoestel voor de kleintjes.Ga je voor gemak? Kies dan voor Zelfscan of bestel jouw boodschappen online en haal ze op bij ons afhaalpunt. Parkeren is gratis.Onze belofte: wij zorgen dat jouw gezin gezond, gevarieerd en vooral lekker eet, voor de laagste prijs."
Adres: Vijfhuizerweg 510, 2141 CV Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 023-5101910
Stad: Vijfhuizen
Route: Vijfhuizerweg 510
Postcode: 2141 CV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: hoogvliet winkels, hoogvliet rijswijk, hoogvliet supermarkt actie, hoogvliet openingstijden, hoogvliet hoofddorp, hoogvliet leiden, hoogvliet folder deze week, hoogvliet rotterdam
Recensies
Het voelt altijd zo...als ik ga afrekenen bij de zelf scan kassa dat ik mijn boodschappen nog extra moet na laten kijken...dat vind ik vaak vervelend. Maar goed dat doen ze nou eenmaal bij Hoogvliet. Ze hebben redelijk veel producten en ik kom er graag. Ik vind dat de broodafdeling goed gevuld is, dat doen ze netjes... niks mis met deze supermarkt... en ook nog betaalbaar. Ze hebben ook een spaarsysteem, alleen kom ik niet zo vaak meer bij Hoogvliet dat ik er ook niet echt meer gebruik van maak.
Cruella de dure bijstandsho3r, je weet wel met dat bond ding. Doet net of ze rijk is. Gaat iedereen overeen maar niemand wil het hebben.
Heke fijne supermarkt niet te groot maar wel alles te koop
Prettige winkel, moet helaas wel letten op de houdbaarheid van producten dat ze niet al over de datum zijn, maar verder niets te klagen. Update: koeling van de kip lijkt niet goed genoeg te werken, meermaals rottende kipfilet gekocht. Ruim assortiment en vriendelijk personeel. Alleen de openingstijden zijn echt waardeloos, er is geen koopavond meer bij deze winkel.
Voor de snelle boodschappen helemaal prima, de basis is altijd aanwezig en ik vind dat er goed wordt bijgevuld. Toch heb ik wat opmerkingen. Ik merk dat ik het erg vervelend vind dat het personeel regelmatig bij de ingang staat te roken. Mensen die geen mondkapjes dragen worden niet aangesproken en een personeelslid die een naveltruitje draagt vind ik niet echt representatief.
Prettige winkel ziet er verzorgd uit
Buurtsuper. Dichtbij voor als je wat vergeten bent. Let met je zelfscanner goed op wat je scant en welke prijs op het schap staat aangegeven. Je komt nogal eens bedrogen uit. Sinds je de boodschappen bij de betaalzuil kan scannen is de vaart er wel uit. Je kan nu net zo goed bij de bemande kassa aansluiten. Groente en fruit haal je op de markt en sta er niet raar van te kijken als de schappen leeg zijn. Altijd een plan B hebben als je gaat koken.
Een vestiging net zoals alle andere hoogvliet winkels
Net AH, maar ziet er netjes uit.
Lekker brood. Soms goede andere aanbiedingen Meestal alles aanwezig. Das heel positief
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid