facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoogvliet Motoren

Hoogvliet Motoren

Info

Hoogvliet Motoren gevestigd in Oudewater. Sales en serviceshop for American made bikes. Reparatie, onderhoud, revisie, tuning en parts.

Adres: Kastanjeweg 9, 3421 TD Oudewater
Telefoonnummer: 0031348565869
Stad: Oudewater
Route: Kastanjeweg 9
Postcode: 3421 TD



op zoek naar gerelateerd: De Bruyn Motoren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bruyn Motoren De Bruyn Motoren 2 km Ik heb een NT650V Deauville bij Maarten gekocht. Hij runt een kleinschalig, vriendeli...
Recensies
Een garage voor motoren de eigenaar weet en heeft wel verstand van reparaties, het opbouwen van je eigen wensen en niets is te gek voor hem . Ook maakt hij DRAG MOTOREN dus dat zegt al genoeg, ook voor spullen voor je motor kan je bij hem terecht .
Vriendelijk goede service en een echte vakman zeker aan te bevelen voor reparatie aan harley's .
Erg onvriendelijk aan de telefoon. Vroeg om banden te laten monteren zoals op de site staat maar; “dat mot je zelluf maar effe regelen” en opgehangen..
Als klant word je bij Hoogvliet motoren serieus genomen met je klachten en deze worden in volle tevredenheid opgelost. Een prettig en zeer kundig bedrijf.
Waardeloos, een ster is teveel
Mooie custom H-D shop, hier worden mooie motoren gebouwd en verbouwd. Zeker een bezoekje waard.
Fantasties .lust voor het oog.hum fietsen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid