facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoogmartens BV

Hoogmartens BV

Info

Allround Grond-, Weg- en Waterbouwbedrijf. Asfaltverwerking en -onderhoud, (gewapende) slijtlagen, print- en glijbeton, straatwerk, grondwerk, riolering, enz.

Geschiedenis

Allround Grond-, Weg- en Waterbouwbedrijf. Asfaltverwerking en -onderhoud, (gewapende) slijtlagen, print- en glijbeton, straatwerk, grondwerk, riolering, enz.



"Sinds 2016 zijn wij met onze vestiging in Nederland gestart om zo ook deze markt onze oplossingen te kunnen bieden. Met een duidelijke visie op de toekomst en een uitbreiding van onze diensten, producten en expertises, zijn wij uitgegroeid tot een allrounder op het gebied van infrastructuurwerken. Onze mensen mogen zich vandaag terecht trots Allgrounders in infra noemen.Alles onder én boven de grond: dat is onze expertise. De kracht van een succesvol project is steeds vaker de combinatie van verschillende expertises. Wij willen onze klanten dat totaalpakket aanbieden. En het wegwijs maken in die mogelijkheden. Om vanuit hun specifieke vraag op zoek te gaan naar de best mogelijke oplossing."
Adres: Hagelkruisweg 2, 5993 SC Maasbree
Stad: Maasbree
Route: Hagelkruisweg 2
Postcode: 5993 SC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid