facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoogland Medical

Hoogland Medical

Info

Hoogland Medical is een medisch speciaalzaak gespecialiseerd in het leveren van en adviseren over materialen op het gebied van stomazorg, incontinentiezorg, wondzorg, anaalspoelen en stomaspoelen. Tevens bieden wij verpleegkundige ondersteuning aan huis.

Adres: Galliersweg 2, 5349 AT Oss
Telefoonnummer: 0800-0220705
Stad: Oss
Route: Galliersweg 2
Postcode: 5349 AT



op zoek naar gerelateerd: Hoogland Medical bezorgtijden, Hoogland Medical retour, Incontinentiemateriaal Oss, Mijn Hoogland, Hoogland Medical telefoonnummer, Hoogland wondmateriaal, Hoogland BV, Hoogland Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktivak BV Praktivak BV 402 meter Goede producten, snelle levering Ik maakte een fout met bestellen en die is meteen te...
Recensies
Wat een service van Hoogland Medical! Tijdens onze vakantie 1,5 uurvan huis had ik een ongelukje met mijn spoelzak. Deze raakte stuk. Zij brachten de volgende ochtend een nieuw exemplaar! Zij kwamen speciaal voor mij uit Brabant naar Enter rijden. Hartelijk Dank nogmaals!
4 weken geleden zou het bedrijf mij terug bellen om uitleg te geven over het abonnement dat een klant aangaat en de dagprijzen die eraan vast zitten aan incontinentie verband Nooit meer iets gehoord. Heb inmiddels vele mensen ingelicht geen bestelling te doen bij Hoogland want je betaald de hoofdprijs.
Een bedrijf dat correct is en een zeer goede service biedt. In het verleden was het altijd vandaag bestellen, morgen in huis. Afgelopen maandag weer besteld, maar dit keer liet post.nl steeds verstek gaan. Vrijdagavond hiervoor gebeld naar Hoogland Medicals. Ondanks dat het niet hun fout was, ondernamen ze meteen actie door een eigen koerier in te zetten en daags erna rond middag was alles al binnen. Wat een goede service!
Prima ervaringen sinds kort. Echter wat m.i. ontbreekt is een uitgebreid produktoverzicht naar gradatie, bv light, heavy, etc.,van waaraf je kan bestellen. Zo'n uitgebreid overzicht vindt je alleen maar op de verpakking van een reeds besteld en ontvangen produkt.
Geweldige organisatie, jammer dat ik maar 5 sterren kan geven want ik had ze graag 10 sterren gegeven. Super goede service, altijd ontzettend vriendelijk en de medewerkers wijzen je op tips en dingen waar je recht op hebt, wat wel en niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar, wat je het beste kunt bestellen. Echt een enorme hulp!! Levering is ook altijd snel. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan wordt dit tijdig van tevoren aangegeven wat de leverdatum is en eventuele alternatieven die je eerder kunt krijgen. Dat is nog eens meedenken met de klant! Super gewoon.
Geweldige service en zeer vriendelijk personeel. Ik krijg al jaren katheters en nooit is het fout gegaan. Dus gewoon een top leverancier waar je op kan bouwen. Edrijf
Perfecte service. Heb heel vaak dank je wel gezegd , hoe het is geregeld. Het is wel lang geleden, onuitwisbare indruk blijft. Zo heb ik als mantelzorger, de beste zorg kunnen geven.
Wat een verademing is dit bedrijf.. in de wereld van medische hulpmiddelen, die niemand voor de lol bestelt, stuiten we zo vaak op bureaucratie en kastje naar de muur-situaties. Hoogland bewijst dat servicegerichtheid wel mogelijk is met medewerkers die kordaat en doortastend zijn en met de klant meedenken. Een voorbeeld voor veel collega-organisaties!
Goede snelle service en heel vriendelijk personeel!
Enorm tevreden over Hoogland Medical. Ik word altijd uitstekend geholpen en niks is te gek voor ze. Daarnaast ook een snelle levering! Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid