facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier - HHNK

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier - HHNK

Info

Welkom op de Facebookpagina van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK), de waterbeheerder in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal.

Geschiedenis

Welkom op de Facebookpagina van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK), de waterbeheerder in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Veilig wonen onder zeeniveau is minder logisch dan je denkt. Elke dag werken onze honderden medewerkers aan de bescherming van het land en de kwaliteit van het oppervlaktewater.

Onze taak

Droog land en schoon water. Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Elke dag werken onze honderden medewerkers voor u aan de bescherming van het land en de kwaliteit van het oppervlaktewater.

Adres: Stationsplein 136, 1703 WC Heerhugowaard
Telefoonnummer: 072 582 8282
Stad: Heerhugowaard
Route: Stationsplein 136
Postcode: 1703 WC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: hoogheemraadschap hollands noorderkwartier vacatures, hoogheemraadschap hollands noorderkwartier 1703 wc heerhugowaard, hhnk inloggen, hoogheemraadschap amsterdam, hoogheemraadschap belasting, hoogheemraadschap vacatures, hoogheemraadschap hollands noorderkwartier kwijtschelding, wat is hoogheemraadschap
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GGZ Noord-Holland-Noord GGZ Noord-Holland-Noord 125 meter Slecht geholpen, alleen op 1x op gesprek geweest en heb nu een rekening van 600 euro....
Gemeente Heerhugowaard Gemeente Heerhugowaard 391 meter Welkom bij de gemeente Heerhugowaard. Volg ons voor gemeentenieuws, geef jouw mening ...
Brandweer Heerhugowaard Brandweer Heerhugowaard 1 km Wij zijn onderdeel van Veiligheidsregio NHN. Samen met onze collega hulpverleners bes...
Politie Heerhugowaard Politie Heerhugowaard 1 km Er jammer dat de politie niks doet aan de meldingen van doodsbedreigingen en bedreigi...
Recensies
Heb de reviews gelezen. Ben op voorhand genezen. Ga niet bellen en/of op andere wijze contact opnemen. 1 ster is al te veel. Harry. Omhooggevallen volk.
Als je belt hoor je eerst: "dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden" .. Nou, graag! Als je degene zoekt waarmee je eerder contact hebt gehad is die óf uit dienst óf met vakantie óf intern overgeplaatst. Er werd van mij gevraagd hen zo snel mogelijk te informeren over ontwikkelingen in mijn zaak. Terugbelverzoeken en mails worden niet beantwoord.
Laat weten waar je aan de gang gaat,het is voor de Nederlander/NRD Holland al duur genoeg. We betalen behoorlijk veel belasting aan het Hoogheemraadschap. Laat de weten wat je aan het doen bent! Schijnbaar is de nieuwbouw in Heerhugowaard erg " duur" uit ge vallen!
Aangereden door bestelbus HHNK welke ook nog is doorgereden, beelden van mijn dashcam aangeleverd en er werd beloofd de schade 100% te vergoeden als ik geen aangifte zou doen. Puntje bij paaltje gebeurt er niks en zit ik nu met een bak ellende omdat ik ter goede trouw de aangifte achterwege heb gelaten. Helaas zal nu de advocaat het verder moeten regelen en de zaak strafrechtelijk moeten vervolgen. Personeel spreekt elkaar allemaal tegen en wijst naar elkaar. Je word van het kastje naar de muur gestuurd. Zeer spijtige gang van zaken als je het mij vraagt..
Geen medewerker te bekennen eerst hoor je 5 wachtende voor je daarna gaat de telefoon 40 min over opeens hoor je niks meer tot 2x toe geen medewerker kunnen spreken echt voor zo'n bedrijf schandalig.
Jeetje wat een overheidsapparaat is dit. Doordat ze zelf hun administratie niet op orde hebben moeten wij vanuit een nieuwbouwwoning 2 jaar geleden nog verjaring belasting afdragen. Als jij een keer niet betaald krijg je gelijk aanmaningen. Zeker in deze dure tijden. Gewoon zeggen tja u moet dubbel betalen
EEn cursus inleving vermogen, mee denken en omgang vormen zou geen weggegooid geld zijn, voor deze hooghartige en lompe "inrichting"! Reactie op het revieuw van @ T.H.O, helaas hebben wij dezelfde ervaring, het HHNK schuwt geen chantage, bedreiging en stalking. Het ontmoedings beleid is ook bij u ingetreden, de juristes zullen er alles aan doen om niet te betalen en u het leven zuur te maken. Wij wensen u heel veel kracht, sterkte en moed.
Wanneer er iets fout gaat in de administratie met de betaling van belastingen wordt er niet mee gedacht, maar word je van kastje naar de muur gestuurd. Na meerdere malen gebeld te hebben is de conclusie dat het toch echt ons eigen probleem is en we maar dubbel moeten betalen. We hebben bezwaar ingediend, bewijs van betaling verstuurd, en tijdens telefoongesprekken kunnen ze dit niet terugvinden en moeten wij wederom actie ondernemen die allang al ondernomen is. Hele slechte klantenservice.
Zeldzame ambtenarenmentaliteit: afschuiven op collega's, 40 dagen niet terugbellen, langskomen maar geen terugkoppeling geven en als je dan een klacht stuurt staan ze binnen paar uur op de stoep. Zijn vooral goed in belasting innen en verplichtingen opleggen maar als ze zelf een keer in actie moeten komen dan moet je hemel en aarde bewegen.
snel en duidelijk geholpen. beleefd dus geen enkele klacht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid