facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoogenboom Vis en Snacks

Info

Voor al uw snacks, gebakken vis, verse vis, haring en diverse feestelijke maaltijdsalades bent u hier op het goede adres.

Wij bakken alles vers voor u, tevens wordt de haring vers gesneden terwijl u wacht.



"Een hollandse draai op Fish&Chips. Avico oerfriet, snacks, kibbeling en lekkerbekken tot vis van de plaat, belegde broodjes, haring en haring vers van het mes!Parkeren: Drie plekken voor voor snel afhalen. Betaald parkeren achter.Bestellen: bel direct alleen afhalen of bestel via thuisbezorgd."
Adres: Martinus Nijhofflaan 21, 2624 ER Delft
Telefoonnummer: 015-2855439
Stad: Delft
Route: Martinus Nijhofflaan 21
Postcode: 2624 ER


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 19:00
Dinsdag: 09:30 - 19:00
Woensdag: 09:30 - 19:00
Donderdag: 09:30 - 19:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 20:00
Zondag: 11:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Vis Delft Hoven, Thuisbezorgd Delft, Viswinkel Nassaulaan Delft, Vissalade bestellen Delft, Vis Delft, Vis bestellen Delft, Vis eten Delft, Hengelsport Delft
Recensies
Heerlijk gegeten en topservice. Een vogel jatte mn haring en kreeg direct nog een van de zaak!!
Vandaag voor de zaak reclame voor nieuwe haring. Mijn vriend vroeg om een broodje haring. "Hebben we niet", werd er gezegd. Dan maar een broodje paling, wederom op een norse toon "hebben we niet". Hij is maar weggegaan. Mijn vriend heeft kanker. Na vele chemokuren ziet hij er slecht uit.
Groot assortiment aan vis en snacks. Niet duur en dagelijks geopend. Top!
Lekker 'n gebakken visje gehaald
Pas je openingstijden aan naar de tijden dat je nog bestellingen in ontvangst neemt. Ruim voor sluitingstijd krijg te horen dat ze dicht zijn. Slechte zaak dit.
Heerlijke kibbeling! Beste breading die ik ooit geproeft heb. Heel prettig dat ze coctail saus beschikbaar hebben, erg lekker en was nog goed warm ondanks dat ik door de regen naar huis moest fietsen.
De nieuwe Frietjes met schil zijn niet lekker,graag het oude frietjes terug of een optie van dat nieuwe frietjes zetten en die ouwe frietjes die jullie hadden apart goed idee toch ??
Vis werd snel en vakkundig klaar gemaakt in een nette zaak. Voor mijn smaak had de kibbeling wat meer kruiden mogen hebben en is de ravigotesaus wat aan de zoete kant. De broodjes vissalade waren uitstekend belegd. Iet wat aan de prijs.
Het eten is okay en de variatie is groot. Echter blijft ook één jaar na dato een vieze nasmaak bij mij, toen ik door de eigenaar een onwijs grote bek gekregen heb op een eenvoudige vraag of bij een aanbiedingsmenu wellicht iets meer van het ene en iets minder van het ander kon krijgen. Wat ik niet in mijn hoofd haalde was het antwoord. En er werd mij nog veel mee tegen het hoofd gegooid. Zelfs toen ik nota bene na de aankoop en het afrekenen uit de winkel wegging, knetterde de eigenaar nog even lekker door over mij. Wat een verschrikkelijke ervaring als klant! Ik heb zo iets echt nog nooit mee gemaakt en wil dit ook nooit meer ervaren. Een voor mij typische reactie en gedrag van iemand die misschien goed kan produceren, maar nooit met klanten in contact zou mogen komen.
Slechte service.personeel gestresst Was daar voor sluitingstijd. Dan krijg ik al gelijk te horen we gaan sluiten. Ik kon niet rustig mijn maaltijd eten en moest dan buiten in de kou gaan zitten,want we gaan sluiten. Personeel pakt de salade met de blote hand echt vies. Ik hoor ook via via dat klanten daar al niet meer kopen en ergens anders gaan. Dat ga ik nu ook voortaan doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid