facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hooge-Werf

Hooge-Werf

Info

Geriatrisch centrum Hooge-Werf in Poortugaal is onderdeel van Argos Zorggroep. Hooge-Werf biedt verschillende vormen van zorg.

Geschiedenis

Hooge-Werf is een eigentijds en sfeervol huis in het dorp Poortugaal. Het staat bekend om haar gezelligheid en dorpse uitstraling. Bewoners uit de wijk zijn welkom om gebruik te maken van het restaurant, het terras of kunnen deelnemen aan de activiteiten. Hooge-Werf ligt aan een mooie vijver, op loopafstand van de dorpskern. Wie van wandelen of fietsen houdt, kan op de dijk nabij Hooge-Werf een mooie route vinden. Hooge-Werf biedt plaats aan 81 bewoners.

Hooge-Werf biedt verpleeghuiszorg, dagverzorging en groepsverzorging. De verpleegeenheden bieden psychogeriatrische en somatische verpleeghuiszorg. Dit betekent dat het niet noodzakelijk is te verhuizen wanneer u intensievere zorg nodig hebt. In het zorgcentrum werken diverse hulpverleners, zoals verzorgenden, verpleegkundigen, activiteitenbegeleiders en een geestelijk verzorger. Zij geven bewoners individueel afgestemde behandeling, verpleging en verzorging waarbij de zelfstandigheid van de bewoner voorop staat. Bovendien zijn er diverse specialisten inzetbaar, zoals een fysiotherapeut, psycholoog en diëtiste.

Adres: ’t Wiel 2, 3171BJ Poortugaal
Telefoonnummer: 010 - 501 88 77
Stad: Poortugaal
Route: ’t Wiel 2
Postcode: 3171BJop zoek naar gerelateerd: Facebook Hooge-Werf, Hooge-Werf foto's, Argos Zorggroep, De Es Spijkenisse, Facebook de Hooge werff, Klepperwei Rhoon, Verpleeghuis Hoogvliet, Argos woongroep
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Hooge-Werf.

Poortugaal verzorgings-/verpleeghuis

openingstijden, locatie, vervoer. ’t Wiel 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Hooge-Werf adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Hooge-Werf. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Hooge-Werf delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid