facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoogaerts Lichttechniek B.V

Hoogaerts Lichttechniek B.V

Geschiedenis

Hoogaerts Lichttechniek is een projectverlichter gespecialiseerd in projecten zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, scholen, kantoren, winkels, hotels en bedrijfshallen. Sinds 1992 zijn er dan ook al vele mooie verlichtingsprojecten gerealiseerd.



"Als projectverlichter is Hoogaerts Lichttechniek gespecialiseerd in het verzorgen van verlichting voor onder andere ziekenhuizen, verpleeghuizen, scholen, kantoren, winkels, hotels en bedrijfshallen. Onze in-house lichtontwerpers, productspecialisten en noodverlichtingsdeskundigen staan hierbij voor u klaar met passend advies en begeleiding. Met ruim 25 jaar ervaring in lichttechniek hebben we al veel mooie verlichtingsprojecten gerealiseerd.Door het grote scala aan hoogwaardige producten van merken als Lenneper, Teknoware, Osmont, Ireluz, Ensto, Neko, Wasco en JLC-Tech kan Hoogaerts Lichttechniek een compleet assortiment aan noodverlichting, decoratieve en technische verlichting, industriële armaturen en buitenverlichting aanbieden."
Adres: Hofdreef 26, 4881 DR Zundert (gemeente)
Telefoonnummer: 0031765974424
Stad: Zundert
Route: Hofdreef 26
Postcode: 4881 DR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hoogaerts noodverlichting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haar Markt #kapperswinkel Zundert Haar Markt #kapperswinkel Zundert 648 meter Het is een zeer leuke plek.
Floribras Garden Plants Floribras Garden Plants 742 meter Vertaald door Google Snel laden Origineel Rychlá nakládka
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid