facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoofdhart

Hoofdhart

Info

We hebben het druk en moeten ontzettend veel. Maar 24/7 aan staan met teveel ballen in de lucht gooit alle lichaamsprocessen overhoop. Ook je hormoonhuishouding! Hoofdhart helpt je om vitaal te zijn en te leven (en werken) vanuit je hart.

Geschiedenis

We hebben het druk en moeten ontzettend veel. We leven en vertrouwen daarbij volledig op ons hoofd. Maar alle ballen in de lucht houden vraagt meer van ons. Als coach zorg ik ervoor dat jij weer energiek en vitaal gaat worden. Daarbij richt ik me op de vier belangrijke pijlers van vitaliteit: voeding en de link met hormonen, stressmanagement, mindset en beweging.

Dat lijkt moeilijk maar dat is het niet! Zodra je hormonen in balans zijn voel je je gezonder en energieker. Het wordt veel eenvoudiger om jouw ideale gewicht te bereiken en te behouden en veel mensen merken dat allerlei hardnekkige gezondheidsklachten (slapeloosheid, migraine etc) verdwijnen.

Ik bied jou een evenwichtig totaalpakket op het gebied van voeding, beweging en psyche. Je hoeft hier geen gekke dingen voor te doen, het is niet nodig om een crashdieet te volgen. Goede voeding, stressmanagement en een juiste manier van sporten doen het werk. De adviezen zijn eenvoudig in je dagelijkse leven in te passen zodat jij jouw nieuwe leefstijl makkelijk kunt volhouden.

Ik kan me voorstellen dat je eerst kennis met me wilt maken om te horen wat ik voor je kan betekenen en hoe ik werk. Stuur dan zeker een mail naar [email protected]

Ik neem persoonlijk contact met je op om een vrijblijvende belafspraak met je in te plannen.

Kijk ook eens op mijn website www.hoofdhart.nl of bel me meteen op 06-18018464.



"We hebben het druk en moeten ontzettend veel. We leven en vertrouwen daarbij volledig op ons hoofd. Maar alle ballen in de lucht houden vraagt meer van ons. Als coach zorg ik ervoor dat jij weer energiek en vitaal gaat worden. Daarbij richt ik me op de vier belangrijke pijlers van vitaliteit: voeding en de link met hormonen, stressmanagement, mindset en beweging.Dat lijkt moeilijk maar dat is het niet! Zodra je hormonen in balans zijn voel je je gezonder en energieker. Het wordt veel eenvoudiger om jouw ideale gewicht te bereiken en te behouden en veel mensen merken dat allerlei hardnekkige gezondheidsklachten slapeloosheid, migraine etc verdwijnen.Ik bied jou een evenwichtig totaalpakket op het gebied van voeding, beweging en psyche"
Adres: Maasstraat 106 A, 5935 AM Steyl, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 06-18018464
Stad: Steyl
Route: Maasstraat 106 A
Postcode: 5935 AM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 15:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 15:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mijn Steijl Mijn Steijl 857 meter HR projecten, coaching (zakelijk en particulier) en yoga.
Recensies
Ik maak regelmatig gebruik van de kennis en ervaring van Carmen als coach. Ze heeft altijd een luisterend oor en is heel prettig en open in omgang en contact met haar cliënten
Recent een Knalsessie bij Carmen gevolgd waardoor ik nu voor mijzelf duidelijk heb welke volgende stap ik wil gaan maken. Carmen bedankt!
Inspirerend, flexibel , meedenkend. Ze begeleidt je naar het zelf vinden van oplossingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid