facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoofddorpsch Friethuys

Hoofddorpsch Friethuys

Info

Ambachtelijke verse friet. Dagelijks vers gesneden met schil voor meer smaak en behoud van vitaminen. AD top 10 van NL en titel “Beste van Noord-Holland”.

Geschiedenis

Verse friet Hoofddorp - Vlaamse friet Hoofddorp - patat Hoofddorp

Hoofddorpsch Friethuys, het friethuis met de lekkerste verse friet van Hoofddorp

Als je tijdens een dagje winkelen in Hoofddorp lekkere trek hebt in een heerlijke portie verse friet of een "frietje stoofvlees" dan moet je beslist bij het Hoofddorpsch Friethuys zijn.

Wij maken gebruik van de beste kwaliteit aardappelen welke grotendeels uit de eigen Haarlemmermeer komen. De aardappelen worden dagelijks door ons zelf geschrapt en gesneden en worden verder bereid in verantwoorde plantaardige olie.

Er is keuze uit een ruim assortiment heerlijke sauzen. Uiteraard kun je er ook een heerlijke snack en frisdrank bij bestellen.

We zijn 6 dagen per week geopend.

In de nabijheid is parkeergelegenheid zodat je ook kunt afhalen.



"Hoofddorpsch Friethuys behoort sinds 2015 tot de top van Nederland. De eigen uitstraling, kwaliteit en service bleef landelijk niet onopgemerkt en werd een inspiratie voor veel collega ondernemers. Wij snijden zelf handmatig de verse aardappels met schil tot frieten en bakken ze voor- en daarna af in plantaardige olie. Er zijn mooie resultaten geboekt in diverse tests waaronder twee maal Beste friet van Noord-Holland AD friettest en 2 x een vermelding in de lijst “Vijf beste patatzaken van NL” van vijfbeste. In 2017 werden wij gekozen tot “Meest klantvriendelijke ondernemer van Hoofddorp Winkelstad”. U kunt er terecht voor verse friet, stoofvlees, Haute Friture, Black Angus Burgers, Carpaccio, snacks, softijs, milkshakes en frisdrank."
Adres: Marktlaan 6, 2132DM Hoofddorp
Stad: Hoofddorp
Route: Marktlaan 6
Postcode: 2132DM



op zoek naar gerelateerd: hoofddorpsch friethuys telefoonnummer, friethuys alkmaar, hoofddorp friethuys telefoonnummer, friethuys drachten, friethuys haarlem, friethuis, snackbar hoofddorp, het friethuys kaatsheuvel
Recensies
Echt de lekkerste friet van Hoofddorp! Een absolute must om hier frietjes te scoren. Onze favoriet is de samurai met pinda saus.
Echt heel lekker... Prima patat.... Snelle service.... Nadeel weinig zitplaatsen...Eten: 5/5
De enige tent in Hoofddorp die nog langzamer is met bestellingen opnemen én uitgeven dan de KFC! 10 minuten gewacht om een bestelling door te geven, was de enige in de zaak, drie man achter de balie bezig met 1 frikadel en een paar patatjes en je wordt niet eens gedag gezegd. We zijn dus lekker even even ergens anders gaan eten! Was nog goedkoper ook!
Prima friet lekker vers en knapperig. Niet te zuinig is met de patat en de saus. Het puur de smaak van friet. Met een beetje creatief zout of iets kruiden zou het nog lekkerder kunnen zijn. De inrichting is smaakvol maar je kunt niet gezellig frietjes eten. Je moet naast elkaar zitten op de banken tegen de muur. Of buiten op de bank van de gemeente die lijkt toegeëigend door de frietzaak..... Daardoor krijg ik het gevoel van 'friet eten en wegwezen'. Maar dan is het ook wel erg lekkere friet.
Super heerlijk ik probeer elke maand 1 naar daar naar toe te rijden "Take my money " patat !!!
Echt super lekker poehhh zit er nog vol van erg goed dus zeker nog eens bestellen.
Altijd heerlijke patat en vrolijke en vriendelijke medewerkersEten: 5/5
Lekkere friet en keuze uit friet met een topping.
Heb heerlijk eigen gemaakte friet .wel jammer dat er weinig Zit ruimte is.Eten: 5/5
Altijd stervensdruk, daarom ga ik niet vaker heen. Maar dat zal wat betreft de zaak zelf wel een goed teken zijn. Blij te zien dat ze erg betrokken zijn met het gezicht van hun zaak. De patat zelf vind ik niet de allerlekkerste die ik geproeft heb, maar zeker niet de slechtste.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid