facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondsvertrouwen.nl

Hondsvertrouwen.nl

Info

"Hondsvertrouwen" een unieke hondenschool. Op een hond vriendelijke manier lerend in de praktijk.

Geschiedenis

30 jaar ervaring in het begeleiden van hondenbezitters en hun honden.
Op een hond vriendelijke manier met lessen in de praktijk.

Mijn specialisaties zijn:
* Op een natuurlijke, positieve manier de hond in balans te brengen zodat de hond een vrolijke, ontspannen, goed opgevoede hond wordt.
* Oplossen van probleemgedrag bij honden.
* "Veilige omgang tussen kind & hond".
* Hulp bij het probleem "angst voor honden" bij kinderen en volwassenen.

Deze doelen worden bereikt door:
* Veel persoonlijke aandacht voor cursist en hond.
* Verbreden van de theoretische kennis van de eigenaar.
* Diverse praktijkgerichte oefeningen, om de relatie baas & hond en het welzijn van de hond te bevorderen ofwel kort samengevat "het opvoeden" van de hond.

Adres: 5981 BZ Panningen
Telefoonnummer: 077-3078831
Stad: Panningen
Postcode: 5981 BZ



op zoek naar gerelateerd: Puppycursus Deurne, Hondenschool Deurne, Honden diploma's, Puppycursus Kessel, Hondenclub Horst, Puppy diploma
Recensies
Onze golden retriever pup was ontzettend onrustig en stond altijd "aan". Als hij overliep van spanning ging het helemaal mis. Door vele tips van Anja en een aantal prive cursussen gaat het nu heel goed. Wij zijn dan ook heel tevreden!
Weer terug gegaan naar Anja nadat onze hond wat angstig reageerde. Met tips, oefeningen en privé begeleiding, heeft hij veel bijgeleerd. Daarnaast gaf Anja ons veel bruikbare tips over het oefenen met de hond en de toekomstige baby. Onze hond is daardoor nu al voorbereid op wat er straks komen gaat. Anja is erg kundig, duidelijk, en geduldig Inmiddels is bij ons een dochter geboren. We hielden contact met Anja omdat onze hond in eerste instantie onrustig reageerde. Met tips via de app en papieren met info die we hadden gekregen, konden we onze hond steeds beter laten wennen aan de nieuwe situatie. Middels negatief gedrag te negeren, bezoek ook goed in te lichten en hem met momenten positieve aandacht te geven, werd hij rustiger. Nu lijkt hij beter gewend, reageert rustiger op ons kleintje en is sneller rustig wanneer er bezoek is. Anja, wederom bedankt!
13 jaar geleden zijn we met onze basset hound ook bij Anja hondsvertrouwen geweest en nu met onze huidige basset hound wederom. Anja weet gewoon waar ze het over heeft. Zeer deskundig, behulpzaam en een fijne manier van werken. De opdrachten en werkwijze werpen zijn vruchten af. Als je een deskundige hondenschool zoekt in de regio panningen moet je gewoon hier zijn.
In 2004 voor het eerst les gehad van Anja met een buitenlandse pup. In 2021 hulp gezocht bij Anja met mijn nieuwe buitenlandse hond Jolie, die een flinke rugzak bij zich had. Ik heb weer heel veel mogen leren om beter op Jolie te kunnen anticiperen. Ik beveel Hondsvertrouwen van harte aan, een fijne eerlijke diervriendelijke hondenschool
Wij hebben bij Anja van Hondenschool Hondsvertrouwen met onze Berner Sky de Puppycursus en de vervolgcursus gevolgd in 2022. Anja werkt in kleine groepen waardoor er altijd voldoende aandacht is. Ze leert je naar de hond te kijken en je af te vragen waarom een hond op een bepaalde manier reageert. Hierdoor kan je als eigenaar anticiperen op wat er gaat komen. Elke les is er ook ruimte voor praktische vragen en daarnaast ontvang je ook regelmatig mails met informatie. Anja heeft een enorme passie voor haar vak en honden. Ik raad het iedereen aan om bij Anja een cursus te volgen!
Hoi Anja, In juni 2016 zijn we met Mazzel gestart bij Hondsvertrouwen met de puppy cursus. Mazzel had een rugzakje komt uit Bulgarije en was 4 maanden toen we haar kregen. Wij hebben 3 jaar lang cursus bij jou gevolgd puppy, beginners, gevorderden en een tijdje behendigheid. Dankzij jou kennis en onze gezamenlijke inzet hebben we aan Mazzel een geweldige hond overgehouden, die goed luistert en toch nog af en toe zijn "Bulgaarse" nukken heeft. Anja, Hondsvertrouwen bedankt. Gr. Mazzel, Ria en Hem.
Eind mei begin juni maakte we kennis met Anja van hondenschool Hondsvertrouwen. Bij onze vorige school hadden we het gevoel dat we met onze hond Bono niet meer verder kwamen. Anja heeft ons geleerd om met andere ogen naar Bono te kijken en naar wat Bono ons wil vertellen. Inmiddels zitten we met Bono op de gevorderde cursus die in diverse dorpskernen wordt gegeven. Dit is heel erg leuk om te doen en omdat het dagelijks voorkomende situaties zijn ook heel erg leerzaam. Met heel veel geduld leert Anja ons hoe we de verschillende situaties met Bono het hoofd kunnen bieden. Anja heeft een enorme passie voor honden en is een echte vakvrouw. Ze staat altijd klaar met gevraagd of ongevraagd advies, altijd met de beste intentie voor je hond. Je krijgt dan ook altijd meer dan alleen maar de les. Een cursus volgen bij hondenschool Hondsvertrouwen betekent ook mails ontvangen met heel veel tips. Wij hebben samen met Bono heel veel van Anja geleerd.
Hondenschool Hondsvertrouwen wordt geleid door Anja Doove, een vrouw met grote passie voor honden en een roeping om ervoor te zorgen dat mensen en honden op de best mogelijke manier met elkaar omgaan. Bij Hondsvertrouwen krijg je les in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Les wordt gegeven “in het echte leven” op diverse locaties, zoals puppy cursus in het bos. Beginnerscursus op het industrie terrein en de gevorderde cursus in het centrum van Panningen. Wij hebben er samen met onze hond erg veel geleerd! Een echte aanrader om een vetrouwensband met je hond op te bouwen.
We hebben verschillende cursissen bij Hondsvertrouwen gedaan, om te beginnen een paar privé lessen, en daarna in een groep. We hebben een franse bulldog, dus soms is luisteren wel moeilijk voor hem. Toch hebben we samen met Hondsvertrouwen een goede band met onze hond op kunnen bouwen, en ook luisterd hij goed. We zijn erg tevreden met Anja, en hebben samen veel geleerd. We zouden zo weer gaan, ook de kalmerende signalen waren een eye-opener voor ons.
Wij hebben met onze hond Koosje de puppycursus gevolgd bij Anja van Hondvertrouwen. Het was zowel voor hond als baasje een fijne cursus om te volgen. Anja geeft veel informatie over wat je hond doet en vooral waarom en wat je daarmee kan. Ook de theorie avonden waren zeer leerzaam. Elke week was er ook even tijd voor huis, tuin en keuken vragen en als je tussendoor met vragen zit is kan je Anja altijd bereiken. We zijn dan uiteraard ook doorgegaan met de vervolgcursus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid