facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondkracht12

Hondkracht12

Info

Leer anders naar je hond te kijken en je hond te begrijpen.
Hierdoor kun je je hond beter begeleiden: duidelijk, rustig en consequent.
Met belonen & begrenzen kun je veel bereiken.
Samen zorgen we voor een sociale huishond.

Geschiedenis

Huisdierenzorg



"Leer anders naar je hond te kijken en je hond te begrijpen.Hierdoor kun je je hond beter begeleiden: duidelijk, rustig en consequent.Met belonen & begrenzen kun je veel bereiken.Samen zorgen we voor een sociale huishond."
Adres: Herenweg 293A, 3645 Vinkeveen
Telefoonnummer: +31617358122
Stad: Vinkeveen
Route: Herenweg 293A
Postcode: 3645



op zoek naar gerelateerd: Hondenschool Uithoorn, De Roedel Mijdrecht, Hondenclub, Hv de Roedel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boellaard uw Groene vakwinkel Boellaard uw Groene vakwinkel 115 meter Goede service, als het gewente product er niet is, kan het direct besteld worden en w...
OkiDoggy OkiDoggy 2 km Hondenuitlaat-, was- en thuisservice
Recensies
Wij doen sinds ruim een jaar hondentraining bij Sacha. Van parcours tot spelletjes, tips bij het gedrag van je hond de sfeer is altijd heel positief en opbouwend. Mijn hond Obi vindt het fantastisch, we trainen in een kleine groep en de locatie is heel fijn in een grote overdekte kas. Elke hond en baasje heeft z'n eigen plekje met stoel, bakje water etc. Ik kan Hondkracht 12 echt van harte aanbevelen!
Sascha heeft enorme passie voor honden en hun training. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en het is fijn om lessen bij haar te volgen. Ik heb al veel geleerd samen met mijn hond Yara. De school is gesitueerd in een omgebouwde kas met ruimte voor allerlei oefeningen, waardoor het mogelijk is om zomer en winter door te trainen. Ik ben erg tevreden.
We zijn vanaf pup met onze hond naar deze hondenschool gegaan en zitten er nu bijna 3 jaar. Sacha heeft ons door alle fases van de hond begeleid. Tijdens de puberfase stond ze letterlijk dag en nacht klaar om te helpen, ondersteunen en gerust te stellen en met haar hulp hebben we een geweldig dier ervoor terug gekregen. De basis die we er in de puppy tijd goed in getraind hebben heeft de puberteit overleefd! De lessen zijn leuk en voor iedereen wel te begrijpen. Ze maakt er leuke thema’s van. Sacha kijkt per hond en per baasje wat ze nodig hebben en kijkt ook welke groep speuren, apporteren, sport en spel etc bij het persoonlijke karakter van de hond past. Het is geen 10 weekse cursus maar een doorlopende waarbij je zelf kan kiezen wanneer je hond en jij willen stoppen. Sacha traint met moderne methoden, zonder stress.
Fantastische hondenschool! De lessen worden verzorgd door een écht gecertificeerde docente, een unicum! En dat is terug te zien tijdens de lessen, en het gedrag van mijn hond! Sacha helpt ons door alle fases heen van onze hond. Ze stond voor ons klaar toen ik met mijn handen in mijn haren zat omdat mijn puppy niet wilde slapen, blafte naar voorbijgangers, binnen plaste, en veel meer. Al deze problemen zijn opgelost! Sacha traint niet alleen honden, ze traint de baasjes waardoor ik nú fantastische avonturen kan beleven met mijn hond, en tevens lekker kan ontspannen op regenachtige dagen! Dankzij Sacha is ons terrorpupje opgegroeid tot een fantastische droomhond. Dankjewel!
Sacha is een geweldige hondentrainster. Haar passie, enthousiasme en kunde is prachtig om te zien. Daarbij heeft Sacha niet alleen oog voor de hond maar ook voor de baasjes en helpt zij je echt om elkaar beter te begrijpen en samen te werken. Ook als je kijkt naar haar trainingslocatie is dat iets wat ik niet eerder heb gezien. Geen saai veldje maar een ware honden-walhalla waar alles uit de kast gehaald wordt om de honden uit te dagen en te trainen. Het is elke week weer een feestje waarbij Sacha misschien nog wel harder juicht als iets is gelukt dan de baasjes zelf.
Hele fijne hondenschool met positieve aanpak! Sacha begeleidt de cursisten met veel enthousiasme bij alle ontwikkelingsfases van de hond, van pup tot volwassenheid. Geen korte cursus van 8 weken, maar uitgebreide support voor langere tijd. Er is veel aandacht voor het individu en persoonlijke vragen kunnen altijd worden gesteld. Voor de cursisten een leuke plek om te leren, en voor de honden een positieve training met een lekkere beloning. Ik raad het iedereen aan!
Wij volgen trainingen met onze cockerspaniël bij hondkracht12. We zijn heel enthousiast over Sacha’s werkwijze, zij heeft oog voor de hond, de baasjes en de communicatie tussen beide. Leuke en leerzame spelletjes vormen hier een onderdeel van.
Veelzijdige hondenschool. De locatie is op alle soorten trainingen ingericht, van speuren tot puppycursus en agility. De trainster is ongekend betrokken en kijkt naar wat jouw hond en jij als zijn/ haar baasje nodig heeft. Ze biedt passende oplossingen voor elk probleem en elke situatie op een hondvriendelijke manier. Haar methoden zijn up to date en ze heeft écht kennis van haar vak. Ze geeft ook veel theorie mee en staat er altijd met een lach! Het enige nadeel is dat mijn hond er nooit meer weg wilt.
Geweldige hondentrainster, heel veel van haar geleerd!
Super goede hondenschool, de hond en ik hebben veel geleerd van Sacha
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid