facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenwijs

Hondenwijs

Info

Hondenwijs helpt je bij de opvoeding van je pup of herplaats hond en bij gedragsproblemen.
De puppylessen zijn individueel en praktijkgericht.

Geschiedenis

De puppytraining van Hondenwijs bestaat uit 5 individuele lessen op tijden dat het joú uit komt, puur gericht op de praktijk. Communicatie tussen mens en dier staat centraal waardoor je de hond leert lezen en begrijpen en daardoor kunt anticiperen op situaties.
Hondenwijs helpt bij honden met gedragsproblemen zoals overmatig blaffen, slopen, agressie naar mensen en / of honden zowel los als aangelijnd, verlatingsangst, angst voor geluiden enz.
Hondenwijs organiseert workshops en lezingen.

Adres: Rijksweg 25, 6921 AC Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 06 28888144
Stad: Duiven
Route: Rijksweg 25
Postcode: 6921 AC



op zoek naar gerelateerd: Puppycursus Duiven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tante Yo Personal Dogtraining & Dogfood Tante Yo Personal Dogtraining & Dogfood 80 meter Persoonlijke begeleiding voor het opvoeden van uw hond. Trainen op maat aangepast aan...
Recensies
Goede trainingen worden daar gegeven
Om gedegen te leren met je hond om te gaan staan veel trainster en trainers klaar om hulp te bieden aan eigenaren. Zij doen er alles aan om goede banden te laten smeden tussen mens en zijn hond. De rest ligt aan de eigenaar zelf hoe deze omgaat met de tips en geboden handvatten.
Ik was een paar maanden terug met de puppycursus gestart maar heb na 3 lessen de stekker eruit getrokken. Dat had niets met het lesgeven te maken verder, dat was prima. Ik ben gestopt omdat ik merkte dat het mijn pup onvoldoende uitdaging gaf erg leergierig. Daar kan de hondenschool verder niets aan doen. Wat ik wel vervelend vond was o.a. de manier van communiceren via de groepsapp. De groepsapp was gestart om wijzigingen in de lessen door te geven en je voor een les af te melden. Verder werd verzocht niet te reageren. Er werd vanuit het bestuur meer geappt dan alleen dat. Er werden met regelmaat onnodig veel uitroeptekens gebruikt want terug reageren mocht niet. Gebruik dan de mail denk ik dan. Ook waren sommige regels 'op het veld' mijn inziens vrij streng. Verder vond ik het op het parkeerterrein maar ongemakkelijk met die grote ik vermoed pak- honden die elke les onwijs aan het blaffen waren als je er met je pup langsliep. Omdat ik maar 3 lessen heb gevolgd vroeg ik of ik misschien een deel van het cursusgeld terug kon krijgen. Nee, want dat is hun beleid. Als ik vraag waar ik dat kan terug lezen, omdat ik er niets over heb kunnen vinden, krijg ik geen reactie meer. Het gaat slechts om een paar tientjes en ik heb zelf de keuze gemaakt te stoppen, klopt. Toch is geen reactie krijgen iets wat blijft kleven. Omdat de lessen waar het eigenlijk om draaide verder prima waren, 3 sterren. Advies aan de club: Pas de communicatie aan en leg jullie beleid/ regels vast.
Gezellige en gezonde club, mensen die door serieus te trainen iets met hun honden willen bereiken !
Train ik zelf, moet dan wel goed zijn :-
Goeie hondenschool
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid