facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenuitlaatservice Schipper

Hondenuitlaatservice Schipper

Info

Hondenuitlaatservice in omgevingen Cuijk, Grave, Beers, Linden, Mill, Nederasselt met wandelingen in verschillende gebieden aan de Maas.
[email protected]



"Schippers Hondenservice is een hondenschool en een uitlaatservice in 1 bedrijf.De Hondenservice biedt coaching van mens en hond, privé begeleiding. Trainingen op maat.Daarnaast zijn er praktijk gerichte puppy cursussen.Bestaand uit kleine groepjes en de lessen vinden plaats op verschillende praktijk locaties.Life skills training. Leer de juiste tools voor de omgang met je hond in het dagelijkse leven.Apporteren. Lekker op positieve en recreatieve manier leren apporteren en de band te versterken tussen jou en je hond.Uitlaatservice heeft professionele kennis over hondengedrag en hoe zij communiceren. Zonder fysieke correcties wordt er gezorgd voor ontspannen wandelingen in de omg van Cuijk, Grave, Beers, Linden, Nederasselt."
Adres: Kruisdistel 61, 5432 bj Cuijk
Telefoonnummer: 0625662457
Stad: Cuijk
Route: Kruisdistel 61
Postcode: 5432 bj


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Puppycursus Cuijk, Hondencursus Cuijk, Puppycursus Vianen
Recensies
Ik heb een hele fijne puppycursus gevolgd bij hondenschool Schippers! Veel geleerd over mijn pup en geoefend met allerlei verschillende situaties. Femke heeft veel tips en past de oefeningen aan aan je hond.
De puppy- en life skills cursus zijn super! Heel praktijkgericht met veel individuele aandacht. Femke heeft echt veel inzicht in hondengedrag.
Als je zelf door omstandigheden weinig tijd hebt voor het uitlaten van je hond en je wilt toch dat hij/zij de energie kwijt kan: Bel dan naar hondenuitlaatservice Schipper in Cuijk. Femke is top met honden, neemt geen enkel risico en je kunt er van op aan dat je hond genoeg beweging heeft gehad als hij/zij met haar mee is geweest!
Super professioneel. Zeer persoonlijke aandacht voor de hond. Je geeft je hond met een gerust hart mee aan Femke.
Uiterst professionele uitlaatservice. Femke weet prima met honden om te gaan en heeft overwicht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid