facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenuitlaatservice Jessy Dogs

Info

Werkgebied: Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Bergambacht, Berkenwoude, Ouderkerk aan den IJssel.

Geschiedenis

Of uw hond nou klein of groot is, iedere dag goede beweging is heel belangrijk!
Om in deze behoefte te voorzien ben ik gestart met mijn hondenuitlaatservice. Op deze manier kan ik mijn passie en liefde voor honden dagelijks in de praktijk brengen en weet u dat uw hond niet de hele dag alleen thuis heeft gelegen, maar een heerlijke dag heeft gehad. Met ruime ervaring als studente paraveterinair is uw hond bij mij in vertrouwde handen!
De honden worden in groepsverband uitgelaten, omdat een hond in een groep de kans krijgt om het roedelgevoel op te roepen, lekker te spelen of rennen of datgene te doen waar de honden op dat moment maar zin in hebben. De groepen bestaan uit maximaal 5 honden.


De honden zullen s middags tussen 11.30-12.30 uur opgehaald worden.
en weer thuis gebracht tussen 13.30-14.30 uur.

Kennismakingsgesprek

Voordat uw hond met mij meegaat, kom ik bij u thuis langs om kennis te maken met u en uw hond. Er wordt o.a. gesproken over de gezondheid, karaktereigenschappen en kenmerkende gedragingen van uw hond. Door middel van een overeenkomst worden er duidelijke afspraken gemaakt over de verzekering, inentingen en de wandelingen. Als u besluit uw hond aan mij mee te geven dan worden de algemene voorwaarden, sleutelcontract en overeenkomst besproken en ondertekend.

Adres: touwbaan 7, 2941 Lekkerkerk
Telefoonnummer: 31625203714
Stad: Lekkerkerk
Route: touwbaan 7
Postcode: 2941


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00

Recensies
Hele fijne, flexibele en betrouwbare uitlaatservice. Jessika, de eigenaresse van Jessy Dogs, is een echt hondenliefhebber en doet haar werk met passie en enthousiasme. Ze weet veel over het gedrag van honden en heeft ze altijd goed onder controle. Ik vertrouw mijn honden altijd met een gerust hart aan haar toe.
Lieve meid met hart voor dieren. Ik laat mijn hond met veel vertrouwen door haar uitlaten. Ze maakt fijn lange wandelingen waarbij de honden zich goed uit kunnen leven en dus voldaan terug komen. Haar Facebook pagina is voor ons als baasje heel leuk, zo kunnen we zien wat ze hebben gedaan en hoe veel lol de honden hebben gehad. Ik raad Jessy dogs bij iedereen aan!
ik kom jessydogs regelmatig tegen, ze let goed op de honden. Ik durf met een gerust hart met mijn kinderwagen langs de honden te lopen, wetende dat ze niks zullen doen. Als ik dan zie hoe lief ze voor de dieren is zou ik mijn hond met een gerust hart aan haar mee geven om lekker te wandelen
Een hele fijne vrouw die super lief is voor de honden. Ze gaat echt een stuk lopen zodat ze even flink kunnen uitrazen. Een heel fijn gevoel!
Fijne service en super lief voor de honden. Professioneel en goed bereikbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid