facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenuitlaatservice Halderberge

Info

Bent u op zoek naar iemand die uw hond uitlaat terwijl u zelf verhindert bent. Dan bent u bij ons op het goede adres. Wij bieden u betrouwbare service.

Geschiedenis

Mijn naam is Sandy Mollen en ik woon samen met mijn vriend en onze twee labradors in Oudenbosch. We hebben alletwee een grote passie voor dieren met name voor honden. Vandaar dat we met onze passie graag iets wilde doen. Wij bieden hondenuitlaatservice aan. Bijvoorbeeld als u werkt of eens weg moet. Het is altijd een fijn idee als u langer weg bent dat u hond goed wordt uitgelaten. We hebben veel persoonlijke aandacht voor uw hond omdat we nooit een grote groep honden tegelijk uitlaten. We proberen aan u persoonlijke wensen te voldoen. Heeft u liever dat we uw hond alleen uitlaten zonder andere honden dan is dat geen probleem.



"Hondenuitlaatservice Halderberge te Oudenbosch is een hondenuitlaatservice die uitlaatservice en zowel dagopvang als vakantieopvang aanbied voor uw hond.Heeft u vragen over Hondenuitlaatservice Halderberge? Neemt u dan gerust contact met ons op!"
Adres: Stoofstraat 33, 4731 HW Oudenbosch
Telefoonnummer: 0612317704
Stad: Oudenbosch
Route: Stoofstraat 33
Postcode: 4731 HW


Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hondenuitlaatservice Halderberge met het openbaar vervoer


Oudenbosch, Pastoor Hellemonsstraat 90 meter
210
610
Oudenbosch, Pastoor Hellemonsstraat 100 meter
210
610
Oudenbosch, Markt 150 meter
311
Oudenbosch, Markt 150 meter
311
611
Oudenbosch, Station 350 meter
210
311
610

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid