facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenuitlaatservice " Barney "

Hondenuitlaatservice
Adres: st Petersburglaan 20, 3404 CL IJsselstein
Telefoonnummer: 030-6872623 of 06-23869801
Stad: IJsselstein
Route: st Petersburglaan 20
Postcode: 3404 CL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Hondenuitlaatservice stolwijk, Kattenoppas IJsselstein, Kattenoppas Barney
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luna track Luna track 498 meter Anderhalf uur lopen , rennen , socialiseren , uitrazen spelen en genieten de optimale...
Dierenhotel Het Groene Hart Dierenhotel Het Groene Hart 5 km Onze honden hebben het hier, ook tijdens de corona tijd, enorm naar hun zin.
Recensies
Er is erg goed voor onze kat gezorgd tijdens onze vakantie. Betrouwbaar en komt afspraken keurig na! Aanrader
Afgelopen zomervakantie hebben jullie voor onze katten Dinges en Bubbel gezorgt. Dit is ons meer dan uitstekend bevallen. We merkten dat de katten heel erg gesteld waren op de regelmaat van jullie bezoekjes. Als wij thuis zijn krijgen ze veel onregelmatiger hun aandacht, eten en schone bak....In februari gaan wij op wintersport en reken maar dat we dan weer graag van jullie diensten gebruik maken. Ik kan het echt iedereen aanraden!!!
Vandaag terug van een midweek weg. De katten waren goed verzorgd. Zelfs onze puk die normaal je de eerste dagen niet aankijkt na een vakantie, kwam naar ons toe. Een heerlijk gevoel dat er goed voor huis en dier is gezorgd. Volgende vakantie heel graag weer.
Ruim 8 jaar maak ik gebruik van Barney uitlaatdienst. Zeer betrouwbaar in nakomen van uitlaatafspraken. Zeer correct naar mijn honden, zachte hand en altijd rekening houdend met de hond. Transparant met tarieven en facturering.
Geweldige hondenservice!!!! Echt een aanrader voor iedereen die zijn hond bij een geweldige oppas wilt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid