facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondentrimsalon Veessen

Hondentrimsalon Veessen

Info

Behandeling op afspraak

Geschiedenis

Zie website

Adres: Klaproosakker 4, 8194LH Veessen
Telefoonnummer: 0613685935
Stad: Veessen
Route: Klaproosakker 4
Postcode: 8194LH


Recensies
Hugo Rechts komt al 10 jaar , hij is nu 11 inmiddels bij Sylvia. En iedere keer ziet hij er weer Fantastisch uit. Ze weten in deze trimsalon perfect en lief met honden om te gaan. Ik laat hugo daar met een gerust gevoel ook achter. Alie v.der Scheer
Onze honden Sam en Pip zijn altijd heel goed verzorgd door Sylvia. Ivm onze verhuizing moesten wij helaas op zoek naar iemand anders. Sylvia neemt de tijd en geeft advies. Wil je een vakvrouw met een hygiënische salon dan zit je bij Sylvia goed!
Onze Sjef is vandaag voor het eerst bij Sylvia geweest. Meer dan tevreden en super blij dat wij een nieuwe trimsalon hebben gevonden waar we ons hondje met een gerust hart achter kunnen laten.
Professionele en zeer bekwame hondentrimsalon. Mijn hond vindt het er erg leuk. Vriendelijke eigenaresse en vriendelijk personeel. Echte hondenliefhebbers.
Hondje van 15 jaar, keurig geknipt.
Onze hond, labradoodle, wordt met zorg, aandacht, liefde en kennis van zaken hier geknipt, gewassen en verzorgd. Ze gaat er elke keer weer met plezier naartoe.
Onze Labradoodle wordt hier zeer kundig geknipt. Altijd weer een feestje als we de hond weer ophalen.
Ontzettend goede trimsalon!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid