facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondentrimsalon Vagebond

Info

Hondentrimsalon Vagebond - terneuzen. Voor alle grote en kleine honden. Bedrijfstak staat er niet tussen

Geschiedenis

Mijn naam is Chantal Schrijver en ik ben de eigenaresse van Hondentrimsalon Vagebond in Terneuzen.

In september 2007 ben ik geslaagd voor mijn opleiding hondentoilleteren voor alle rassen. Deze opleiding heb ik gevolgd via het Huisdier Kennis Instituut in Bunnik. Na het behalen van mijn diploma ben ik in april 2008 een eigen hondentrimsalon gestart in Terneuzen.

Voor deze opleiding heb ik 2 jaar lang 2 dagen stage gelopen bij een professionele trimsalon in Oud-Beijerland. Tijdens deze stage heb ik de verschillende trimtechnieken geleerd. Tevens ben ik lid van de ABHB. Dit is een belangenvereniging voor hondentrimmers. Enkel gediplomeerde hondentrimmers kunnen hier lid van worden.

Adres: Schubertstraat 9, 4536 AR Terneuzen
Telefoonnummer: 06-53242774
Stad: Terneuzen
Route: Schubertstraat 9
Postcode: 4536 AR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trimsalon Hair Buddies Trimsalon Hair Buddies 885 meter Zeer mooie en nette trimsalon met professionele honden behandeling
hondentrimsalon EL-CI-JO hondentrimsalon EL-CI-JO 1 km Een goede en fijne trimsalon.
Recensies
heel vriendelijke mensen en heel lief voor de beestjes hondjes ruiken heel lekker fris als ze daar geknipt zijn er word heerlijke champoo gebruikt voor de diertjes.
Onze casper kwam prachtig terug ze heeft ook echt een hart voor dieren!
Een goede kapper alles is gedaan naar wens . Gewassen gedroogd geen stress. Vriendelijk en Lotte mij hond vind het geen probleem om er naar toe te gaan vind het zelfs leuk. Dat ze zo met haar bezig zijn . En haar vriendin vind het ook heel leuk om naar de kapper te gaan.
Hele fijne salon en echt heel diervriendelijk en niet duur
Prima trimsalon. Héél verzorgd.
Hond zeer goed en netjes geknipt.
Prachtige camping, mooi en proper sanitair.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid