facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondentrimsalon Amor de Perros

Hondentrimsalon Amor de Perros
Adres: schuitvaart 27, 4715 Rucphen (gemeente)
Telefoonnummer: 31615137651
Stad: Rucphen
Route: schuitvaart 27
Postcode: 4715


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Knip knap trimsalon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Knipenknap Knipenknap 611 meter Pip en flo prima verwend lekker gewassen ze vonden het eerlijk dat fijne warme water ...
Recensies
Mijn lieverd ons Ivy komt hier al bijna 4 jaar. Vanaf pup, Danitsja is altijd ontzettend lief voor haar. Ze neemt de tijd en is de enige die weet hoe ik Ivy graag geknipt wil hebben. De eerste 3x was het wat zoeken, ik wist niet goed wat ik wilde Ivy is mijn eerste hondje en Danitsja knipte haar de eerste keer zoals het hoort volgens de protocollen van het trimmen... ik had geen idee Ivy was ontzettend netjes geknipt maar niet naar mijn smaak, de keer daarop wist ik wat ik wilde een heuse uitdaging maar daan was met vlag en wimpel geslaagd Tegenwoordig hoef ik niks meer te zeggen, ze is altijd bijzonder mooi geknipt precies zoals ik het graag heb. En ik ben echt n lastige al zeg ik het zelf. Een dikke pluim voor de trimsalon! Vakkundig, eerlijk, duidelijk en super service. En niet te vergeten hoogwaardige producten en zeer klant maar vooral dier vriendelijk.
Super goede trimsalon! Lieve vrouw die echt oog heeft voor de hond, stelt ze goed op de gemak. Als ze iets niet fijn vinden zoekt ze een andere manier totdat de hond wel tevrede is. Zelfs ons angsthondje ziet er keurig uit! Onze border, en jachthondje ziet er weer super uit!
Mijn hondje was in zeer goede handen. Danitsja is een heel fijn mens en ik liet er Beer vol vertrouwen achter. Nu is ze weer mooi gewassen en geknipt voor een eerlijke prijs. De volgende afspraak staat al ingepland!
Enorm blij met de nieuwe look van mijn golden retriever, heel aardig en professioneel.
Danitsja is een super lieve trimster! Onze Berner Sennenhond is qua formaat niet de makkelijkste om te wassen en te trimmen, maar als ik hem weer op kan halen ziet hij eruit om door een ringetje te halen!! ze geeft niet zomaar op Ben super blij dat ik deze trimster heb gevonden.
Nette trimsalon en hele lieve trimster. Ons hondje Flow ziet er altijd weer top uit als ze er is geweest.
Hele lieve trimster Rocco ziet er dan weer prachtig uit We zijn zeer tevreden
Lieve trimster die mooi werk afgeleverd heeft voor onze sammie.
Lieve trimster en uitstekend werk geleverd bowie is erg blij en ziet er uitstekend uit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid