facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondentaak, privé & online hondentraining

Hondentaak, privé & online hondentraining

Info

Honden training gericht op gedragsveranderingen door kynologisch instructeur Judith Fick

Geschiedenis

Privé hondentraining, sociale wandelingen en online cursus



"Hondentaak biedt privé hondentraining en online hondencursussen.Gediplomeerde en gecertificeerde ervaren hondentrainer en gedragstherapeut.Online cursussen te volgen vanuit elke locatie, via de online leeromgeving HondentaakOnline.nl, gericht op gedragsverbetering.Meer informatie over hondentraining en cursussen vind je op de website."
Adres: Middelweg, 2241AS Wassenaar
Telefoonnummer: 0650746150
Stad: Wassenaar
Route: Middelweg
Postcode: 2241AS



op zoek naar gerelateerd: Hondentaak sociaal, Hondentraining online, Hondenschool Judith, Privé training hond, Cursus bange honden, Hondentraining aan huis Den Haag, Cursus Sociale hond, Training uitvallende honden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Doglogix Doglogix 606 meter DogLogix - Hondenlogica voor bazen
Honderwijs Honderwijs 4 km Ik ben zo enorm enthousiast! Wat een kennis! Sonja was onze trainster en afgelopen wo...
Recensies
Wij zijn bezig met de cursus Bezoek ontvangen. Al heel snel zijn er verbeteringen merkbaar! De begeleiding van Judith is super! Ze mailt heel snel terug. Ook de Facebook groep is zinvol. Al is t alleen al om te lezen dat je niet alleen bent met bepaalde 'problemen'. Heel leuk om te lezen. Al met al is deze cursus absoluut t geld waard! Als ik er eerder vanaf had geweten, had t stress bij mij en de hond voorkomen!
Ik volg met mijn vriendjes van nu ong. 2 jr in verschillende cursus die zijn samengesteld door Judith. Ik ben begonnen met de cursus "Sociale Hond" en hierdoor hebben we in 7 maanden grote vooruitgang geboekt. Ik herken beter de subtiele veschillen in hoe de beestjes met mij en hun omgeving communiceren. Begrip en opbouwen zijn de sleutelbegrippen waar ik graag mee werk, en dit ligt aan de basis van wat Judith biedt. Communicatie eidigt nooit, en ik ben blij dat Judith buiten het online aanbod ruimschoots beschikbaar is om extra hulp te bieden. Thnx lady! Pootjes van Boomer en Frankie
Hoi allemaal .ik ben zo blij dat Judith van honden taak me een video heeft laten zien hoe ik mijn hond kan helpen dat ze niet meer uitvalt tegen andere honden super bedankt groetjes sandra
Ik ben sinds een paar weken bezig met de online training “Sociale hond” en heb al het nodige toe kunnen passen. Fijn is dat je de cursus volgt in je eigen tempo, er legio filmpjes zijn ter verduidelijking en dat Judith het op een prettige manier brengt en uitlegt.
Heel erg blij met de online cursus Sociale Hond. Wij hebben een Hollandse herder van 5 jaar. Zij is erg onzeker en kan daardoor snel uitvallen naar onbekende mensen en honden. Ook in de tuin gromde ze vaak als er mensen langs liepen. Dankzij de cursus hebben we geleerd vroegtijdig haar stress signalen te herkennen zodat we haar op tijd uit de voor haar vervelende situatie kunnen halen. Inmiddels kunnen we buiten in de tuin zitten, zonder dat zij op voorbijgangers reageert. Ze is nog steeds alert hoort ook een beetje bij het ras maar blijft rustig liggen. Als we wandelen en voorbijgangers tegen komen is ze veel relaxter. Aandacht vragen is ook een stuk makkelijker geworden waardoor ze veel minder snel fixeert. Het onzekere gedrag is nog niet helemaal over, af en toe valt ze nog terug in haar oude gedrag wij zijn dan net te traag met reageren waardoor ze de kans krijgt om te fixeren. Dat is ook niet zo gek, want we zijn nu circa 4 maanden verder. En haar gedrag is echt al zoveel verbeterd. De lessen zijn heel duidelijk, worden goed onderbouwd met filmpjes en het is super handig dat je het op ieder moment terug kan kijken/lezen. Als je een vraag hebt, reageert Judith super snel. Al met al, super blij dat we deze cursus hebben gevolgd!
Ik ben zo blij met de goed uitgelegde cursus, , na vele pogingen en ingeroepen hulp voor Billie die bijna 2 jaar is , een king Charles cavalier , . Had ik de moed opgegeven . We wonen in België en heb me nu bij de cursus van Judith aangemeld . Omdat Billie erg uitvalt naar honden die we passeren .
Van alle online cursussen met en voor honden de enige die het geld meer dan waard is. Je krijgt altijd snel antwoord. De groep leeft op FB en niet alleen aan het begin. Zeer uitgebreide online cursus en goed opgebouwd. Veel film materiaal en concrete stappenplannen. Veel aan gehad. Ook als sommige dingen gewoonweg niet werkte voor ons hondje. Dan dacht Judith mee voor alternatieven. Als ze in de buurt woonde zouden we zo een cursus hebben gedaan. Of in huis. Haar lijnen die ze verkoopt zijn ook goed. Maar vooral de uitgebreidheid en de opbouw en de ondersteuning gedurende het heel traject. Online trainingen schieten als paddestoelen uit de grond en er zit een hoop aan amateurs bij. Maar Judith is echt professioneel kundig behulpzaam en ook met adoptie honden begrijpt ze het goed . Dat is niet overal. De beste online!!! Van live cursussen kan ik niets zeggen alleen maar dat ik mij niet anders kan voorstellen dat dat ook subliem is. Haar aanpak en betrokkenheid is immers super. Lijkt veel geld maar is het waard.... echt waar. Enorm veel materiaal!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid