facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenschool Take It Easy

Hondenschool Take It Easy

Info

Hondenschool Take It Easy staat voor stressvrije en hond vriendelijke omgang met de hond. (gehoorzaamheid, mantrailen, treibball, sociale wandelingen,...)

Geschiedenis

Dit is de officiële facebook-pagina van Hondenschool Take-It-Easy die toegankelijk is voor iedereen.

Hondenschool Take It Easy staat voor stressvrije en hond vriendelijke omgang met de hond.

De cursussen moeten voor baas en hond leuk zijn dus wordt er altijd hond vriendelijk gewerkt. (Lijfelijke) correcties of dwang worden niet getolereerd!

We zijn gespecialiseerd in probleemgedrag bij honden. Dus alle honden zijn welkom, ook drukke, zenuwachtige, overenthousiaste en agressieve honden. Als u bereid bent om met mijn tips aan de slag te willen gaan, kunnen we van uw hond weer een rustige en tevreden huisgenoot maken.

We hebben tal van leuke cursussen, oa; gehoorzaamheidslessen, sociale wandelingen, mantrailen, treibball.

Voor meer info verwijs ik jullie graag door naar onze website.

Tijdens de lessen, sociale wandelingen en mantrailing worden er regelmatig foto’s genomen en filmpjes gemaakt door Nita Cox om oa te gebruiken tijdens de lezingen en voor de website. Wie er liever niet wenst op te staan, gelieve dat even door te geven en daar wordt rekening mee gehouden. Deze foto’s waar jullie kanjers opstaan, zijn uiteraard ook te bestellen in de vorm van prints op elk mogelijk formaat, als fotoposters, op doek, wat je maar wil. Ze zijn te bezichtigen op http://www.flickr.com/photos/ponc-pictures/sets (Ponc Graphics - Portfolio)

Andere nuttige links:
http://www.hondenschooltakeiteasy.nl/ (officiële website)
https://www.facebook.com/hondenschooltakeiteasy (officiële fb-pagina)
https://twitter.com/TakeItEasy_NL (hashtag #TakeItEasyNL)
http://www.ponc.be/ (fotografie, grafische vormgeving/ontwerp, webdesign)



"Aanleren opzoeken van getrainde geuren.voor elke hond of ras.in klein groepsverband trainen we de honden en de geleiders om specifieke geuren op te sporen en aan te geven. Dit wordt in verschillende levels gedaan met tussentijds examen en diploma.doorgaans binnen training maar ook buiten objecten worden gedaan bij gevorderdeAangesloten bij de Nederlandse detectie bond"
Adres: Grootschoterweg 87 a, 6023AP Budel-Schoot, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0614612045
Stad: Budel-Schoot
Route: Grootschoterweg 87 a
Postcode: 6023AP



op zoek naar gerelateerd: Never Walk Alone Budel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
K9-Extreme K9-Extreme 453 meter this company breed there own high qualty working dogs and will train by the best trai...
Recensies
Samen met Puck, mijn kleine Jack Russel, zijn we in November 2022 begonnen bij Walter Sterk met detectiespeuren. Puck zoekt op Steranijs en zat al snel goed vast op de geur. Walter is heel ervaren en geeft consequent, duidelijk en gedreven les. Hierdoor hebben we er samen veel plezier in. Hij zorgt voor veel uitdaging in de lessen zodat deze nooit saai worden. Kortom erg tevreden!!
Op de cursus wordt alles goed uitgelegd hoe je het moet doen Is echt leuk om met je hond te doen
Janske is iedere keer weer super blij als ze mag trainen, een gelukkige hond een gelukkige baas! Interessante lessen, duidelijk uitgelegd. Naast concentratie ook tijd voor ontspanning en relativering
Met Bram, mijn ruwhaar standaard teckel doe ik detectie training bij Walter, in Budel-Schoot. Een echte aanrader als je goed wil leren detecteren én op een positieve intensieve manier met je hond wil werken. 5 sterren van mij!
Mijn Amerikaanse Bulldog doet het supergoed en vindt het erg leuk. Goede, vriendelijke, geduldige deskundige begeleiding en een superfijne sfeer! Echt een aanrader!
Leuk leerzaam en goede begeleiding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid