facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenschool Scooby

Hondenschool Scooby

Info

Op basis van beloningsgerichte training streven naar een goede relatie tussen eigenaar en hond.



"Beste hondenbaasjes, met mijn trainingswijze leer ik u een fijne relatie op te bouwen met uw honden die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Het welzijn van de hond staat centraal en de lessen worden op een positieve manier gegeven, zodat u een vrolijke en evenwichtige hond krijgt."
Adres: Slotsedijk, Rhoon
Telefoonnummer: 06-40402303
Stad: Rhoon
Route: Slotsedijk


Recensies
We hebben hier onze puppycursus met onze hond Joep gedaan. We hebben het als ontzettend leerzaam voor Joep en ons ervaren. Ook de afwisseling van de les beviel ons erg goed kan het iedereen aanbevelen om bij Rebecca's hondenschool je hondencursus te volgen. Wij gaan in augustus de volgende cursus volgen.
Super fijne lessen gehad en altijd met veel plezier heen gegaan. We zaten in een kleine groep waardoor iedereen genoeg aandacht kon krijgen. Je merkt dat Rebecca echt een hart heeft voor de honden. De commando's worden op een leuke manier aangeleerd waardoor er voor honden en baasje veel plezier in zit. Kortom, echt top!
Hele fijne hondenschool met duidelijke uitleg en tijd voor de hondjes en hun baasjes Ze is erg lief voor de hondjes en is ook geduldig met ze. Lessen fijn gevolgd en mijn pup Jack heeft veel geleerd
Super fijne hondenschool!!! Heel veel aandacht voor alle hondjes en hun baasjes! Altijd bereid om samen puppy probleempjes op te lossen. Onze teckel Joep is gek op Rebecca Hij heeft al heel veel geleerd en z'n puppy diploma gehaald Een echte aander Rebecca's hondenschool!
Top honden school Rebecca is een geduldige lieve vrouw we hebben en gaan daar nog veel leren met onze hond may
Wij hebben met onze coco de puppy curses gedaan voor honden vanaf 6 maanden. We begonnen 2 lessen later dan de al gestartte les,deze lessen kon ik op een andere dag nog inlopen Rebecca is een goede honden begeleidster met veel geduld en humor. Coco en wij zelf gingen met veel plezier elke week naar de training. Rebecca bedankt en een pootje van coco . Groetjes nathalie dewi en Ron.
Fijne hondenschool, met kleine groepjes. Je kunt bij Rebecca altijd terecht met vragen. Ze is enorm deskundig en heeft goede adviezen. De cursus was nuttig, en ook nog eens heel gezellig. Aanrader!
Wij hebben in het voorjaar van 2022 met veel plezier de cursus bij Rebecca doorlopen. Onze Labrador van 1 jaar heeft samen met ons als bazen enorm veel geleerd. De manier waarop en de oefeningen heeft Rebecca volledig afgestemd op onze wensen. De resultaten waren na de eerste les al merkbaar en zijn gedurende de looptijd van de les alleen maar beter geworden. Ook de “huiswerk” oefeningen zijn op onze situatie aangepast. Rebecca heeft een enorme aantrekkingskracht richting de honden, hierdoor ontstaat er een zeer leuke sfeer om de oefeningen te doen. De hondenschool van Rebecca is een aanrader.
Blij met alles wat onze Harley bij Rebecca geleerd heeft. Rebecca geeft goede duidelijk uitleg en heeft veel geduld. Harley is gek op Rebecca en we gaan elke week allebei met plezier!
We hebben samen met Sepp onze Boerenfox een top tijd gehad. Er wordt veel tijd genomen voor de baas en de hond. Rebecca geeft veel tijd voor hond en zeker baas om tot een gewenst resultaat te komen. Een top honden school voor baas en hond. Dankjewel en we gaan graag bij jou verder met het vervolg. M.vr.gr Ron.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid