facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenschool Rotterdam

Hondenschool Rotterdam

Info

Al sinds 1996 is het Algemeen Hondentrainingscentrum Rotterdam het instituut waar specialisten beroepsmatig werken aan de opvoeding van honden.

Geschiedenis

Al sinds 1996 is het Algemeen Hondentrainingscentrum Rotterdam het instituut waar specialisten beroepsmatig werken aan de opvoeding van honden.

Algemeen Hondentrainingscentrum Rotterdam zal altijd kijken naar het karakter van uw hond en op basis daarvan een persoonlijk trainingsadvies geven.

Probleemgedrag
We zijn gespecialiseerd in gedragstherapie om probleem gevend gedrag bij honden op te lossen. Denkt u hierbij o.a. aan het uitvallen naar honden, mensen, verlatingsangst, het niet los kunnen lopen, obsessie voor water.

Voor wie?
Alle honden zijn hier welkom: van pup tot volwassen hond. Want net als bij mensen ook een hond is nooit te oud om te leren.

Algemeen staat echt voor:
Alle honden: Wij maken geen uitzondering ten aanzien van het gedrag of ras van uw hond. Tekkel, Herder, Rottweiler, Beagle, Jack Russell: Alle honden zijn welkom!

Alle hondenbezitters:Naast volwassenen zijn ook kinderen welkom.

Door wie? Chantal Olfers
Gedragsdeskundige Chantal Olfers is de gedragsdeskundige en hoofd instructrice van het Algemeen Hondentrainingscentrum Rotterdam.

U heeft één hoofd instructrice.
Tijdens de cursus zult u les krijgen van een hoofd instructrice en diverse assistent instructeurs en instructrices. U heeft altijd dezelfde hoofd instructrice die u tijdens de cursus en eventueel volgende cursus begeleidt.

Aan de hand van kleine groepen worden de cursussen zowel binnen als buiten gegeven. Door middel van theorie- en praktijklessen leert u inzicht te krijgen in het gedrag van uw pup, jonge of volwassen hond.

Met meerdere personen komen trainen?
Iedereen is welkom. Denk hierbij aan uw kinderen en partner.

Methode
Al onze cursussen worden gegeven volgens de clicker methode.

Waar?
Unieke trainingslocatie in het Lage Bergsche Bos bij het Outdoor Ski & Fun Center.
Met theorielokaal, met mogelijkheid tot binnen trainen.
Ons terrein is toegankelijk voor rolstoelen.
Zie onze routebeschrijving voor ons exacte adres.

Onze klanten komen vooral uit Rotterdam en omgeving: Barendrecht, Ridderkerk, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Spijkenisse, Nieuwerkerk a/d IJssel, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Delft, Gouda, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk.

Adres: Rottebandreef 10, 2661JK Bergschenhoek
Telefoonnummer: 0031626178304
Stad: Bergschenhoek
Route: Rottebandreef 10
Postcode: 2661JK


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid