facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenschool Kersten

Hondenschool Kersten

Info

Hondenschool Kersten levert maatwerk.
Iedere eigenaar en hond is anders. Wij leveren wat u nodig heeft.
Neem een kijkje op onze website.

Omgeving Wijchen



"Wij hebben zowel een hondenschool als een uitlaatservice. Bekijk beide websites"

"Wij hebben zowel een hondenschool als een uitlaatservice. Bekijk beide websites"
Adres: Woeziksestraat 100, 6604 CM Wijchen
Telefoonnummer: 0615550576
Stad: Wijchen
Route: Woeziksestraat 100
Postcode: 6604 CM


Openingstijden

Maandag: 18:45 - 22:00
Dinsdag: 18:45 - 22:00
Woensdag: 18:45 - 22:00
Donderdag: 18:45 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Puppycursus Wijchen, Hondenschool Kersten Facebook, Fides hondentraining, Privé hondentraining Nijmegen, Hondentraining Druten, Hondenuitlaatservice Beuningen, Hondenuitlaatservice Ravenstein, TABOM
Recensies
We hebben de basiscursus hier gevolgd en gaan binnenkort verder met de gevorderde cursus. De cursus was heel anders dan wat we hadden verwacht, dit op een positieve manier. We hadden verwacht dat ze zouden beginnen met commando's leren, maar ze begonnen met hoe je je hond kunt begrijpen en dingen aanleren. Dit hebben wij dus heel positief ervaren en we begrijpen nu het gedrag van onze hond een stuk beter.
Fijn team, goede training en advies, gezellige lessen en voldoende tijd voor iedere cursist. Kortom: top!
Op dit moment bezig met de puppycursus en privélessen van Lijanne. De lessen vinden we erg leuk en leerzaam en tijdens de lessen maar ook daarbuiten! kunnen we altijd een vraag stellen. Dat helpt ons zo erg aangezien we nog niet veel ervaring hebben met honden. Al met al zijn we heel erg blij dat de hondenschool ons helpt in dit nieuwe hoofdstuk van ons leven!
Wat een leuke hondenschool met enthousiaste medewerkers. : Ook een goede overzichtelijke website met veel informatie. Complimenten!
Hele goede hondenschool! Hele fijne en deskundige instructeurs. Hele goede theorieles!
Hele fijne hondenschool met goed opgeleide mensen. En echte honden mensen x
Goede lessen en een fijne theorieles, als je hond veel blaft tijdens de lessen waarbij je hond apart wordt genomen is het wel erg lastig om de lessen te volgen. Verder zijn we nu bezig met privé trainingen aan huis en dat blijven wij voortzetten. Ga zo door!!
Kleine klasjes waardoor voor welke individuele hond, met baasje, oog is. De aandacht wordt goed verdeeld, en de dames zijn elke keer weer even enthousiast. Met "samenwerken én communiceren mét je hond" hoog in het vaandel, is mijn Roemeense hondje stappen vooruit gegaan binnen het vergroten van zijn zelfvertrouwen, en durft overduidelijk nu meer situaties aan en heeft geleerd ze op een eigen en veilige manier te doorgaan. En als baasje heb ik vooral geleerd dat zijn manier ook een goede manier is, zolang hij zich maar veilig en vertrouwd voelt met zijn eigen handelen op zijn eigen tempo met mijn ondersteuning.
We volgen hier de puppytraining met onze aussie. Wat zij de trainers goed zeg. Erg fijn om met belonen je hond goed te leren luisteren, top!
We trainen én laten onze hond uit bij Kersten. Ze hebben een fijne manier van hondentraining geven en kijken heel goed naar de persoonlijke trekken en behoeftes van je hond waardoor je eigenlijk een training op maat krijgt. Onze hond vind het heerlijk om mee te gaan met de uitlaatservice en er wordt goed voor de honden gezorgd. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid