facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenschool Joka, gedragstherapie en detectiewerk

Hondenschool Joka, gedragstherapie en detectiewerk

Info

Positief opvoeden van pups, pubers en oudere honden.
Voor problemen die op de hondenschool niet kunnen worden opgelost, kunnen we bij de mensen thuis komen voor gedragstherapie.

Adres: Moskoureed 6, 8435TH Donkerbroek
Telefoonnummer: 06-20237472 / 06-52350431
Stad: Donkerbroek
Route: Moskoureed 6
Postcode: 8435TH


Recensies
Ontzettende fijne hondenschool met veel kennis en ervaring in huis. Duidelijke theorieavond die voor zowel cursisten als geïnteresseerden van buitenaf altijd gratis bij te wonen zijn. Goed theorieboek die je toe gemaild wordt blijkbaar hebben sommige mensen moeite met het vinden van de download link... Mooie en bovenal rustige locatie met veel persoonlijke aandacht voor jou en je hond. Prijs / kwaliteit verhouding is prima! Inclusief de mogelijkheid om altijd contact op te nemen met vragen e.d. Aanrader!
Slechte ervaring met deze hondenschool! We hebben ons ingeschreven a 85 euro voor de puppycursus. Daar zouden wij dan ook een instructie/cursusboek bij krijgen en een theorie avond. Beiden hebben wij nooit gehad. We hebben nu nog maar 6 lessen gehad, omdat de eigenaren/trainers al 3 weken niet een training door konden laten gaan i.v.m. reisje naar buitenland om naar hond te gaan kijken en 2 weken vakantie. Dit terwijl iedere week belangrijk is voor een goede ontwikkeling van je pup. Verder slechte parkeergelegenheid, geen enkele verlichting bij de paden om bij de trainingsvelden te komen. Je hebt je telefoon gewoon nodig om te kunnen zien waar je loopt. Wanneer je hier netjes over belt om dit aan te geven wordt er aangegeven dat het pech hebben is dat wij geen instructie/cursus boek hebben gekregen, dat zij dat wel hebben gemaild. Tevens konden zij niet beginnen om straat verlichting aan te leggen. Je ontvangt geen contract/recu van de gedane betaling. Gezien de slechte ervaringen zijn wij dus gestopt met deze cursus. Het was netjes geweest een excuus te ontvangen of uit coulance het geld van de overgebleven lessen terug te ontvangen. Over geld terug ontvangen hoefde wij het al helemaal niet te hebben. Dit is uitgesloten volgens de huisregels werd er aangeven. Maar wij hebben nimmer de huisregels ontvangen...Sterker nog wij hebben helemaal niks ontvangen, behalve een zakje hondenvoer van 1,5 kg en een blikje vlees bij aanvang van de cursus. Kortom 85 euro weggegooid, geen enkele empathie voor de aangegeven "problemen". Geen enkele reactie op het feit dat wij ermee wilde gaan stoppen. Ons inziens dus zeer teleurstellend en onprofessioneel. Jammer voor alle moeite die jij je pup en/of hond zo graag zou willen geven. Oh ja en niet te vergeten wordt er geen enkele controle uitgevoerd v.w.b. de vaccinaties die de honden moeten hebben gehad. Wees dus goed bedacht alvorens u hier met uw dierbare hond wilt gaan trainen.
Onlangs een workshop detectiewerk gevolgd bij Joka. Super enthousiaste instructeurs met erg veel feeling voor de hond. Dikke aanrader als je op een positieve manier aan het werk wilt met je hond! Ook een fijn adres voor KVV en snacks!
Geweldige mensen, duidelijk veel ervaring, meelevend en professioneel!
Zeer relaxed en duidelijke training
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid