facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenschool Helga's School4Dogs

Hondenschool Helga's School4Dogs

Info

Advies en begeleiding in:
* Opvoeden
* Hond(en)gedrag
* Samen werken
* Mantrailen
* Neuswerk

Geschiedenis

Iedere hond is welkom bij hondenschool School4dogs in Weert. Pup of volwassen, rashond of rasechte bastaard, zwerfhond of hond van goede huize, onbezorgde hond of hond met een verleden; voor iedere hond bieden wij passende scholing of begeleiding. Kijk voor meer informatie over onze cursussen onder de kopjes kleuterklas,brugklas en college.
Wat kunt u bij schoo4dogs verwachten?
Opvoedkundig advies en begeleiding bij gedragsproblemen
Opvoeden op basis van wederzijds vertrouwen
We werken in kleine groepen van maximaal 6 combinaties.





"Iedere hond is van harte welkom bij Helga's School4Dogs in Weert/ Nederweert.Pup of volwassen,rashond of rasechte bastaard,zwerfhond of hond van goede huize,onbezorgde hond of hond met een verleden;wij bieden voor íedere hond passende scholing of begeleiding. En daarbij mag jouw hond zelf nadenken binnen bepaalde grenzen.Het grote voordeel: je krijgt een hond die zelfstandig keuzes maakt zonder dat hij onder appèl staat. Een hond die heel graag met jou samenwerkt en daar ook zijn uiterste best voor doet. Je bent bij ons verzekerd van maximale aandacht. Wij werken uitsluitend in kleine groepen van maximaal 6 combinaties.En er is altijd maar één groep op het veld bezig."
Adres: Vrakkerveld 6, 6002 AZ Weert
Telefoonnummer: 0031611884623
Stad: Weert
Route: Vrakkerveld 6
Postcode: 6002 AZ


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 11:30
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00
Zondag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Hondenschool Weert, Hondenschool Ospel, Hondenschool Budel, Gedragstherapeut hond Weert, Puppycursus Weert, Puppycursus altweerterheide, Hondenschool en corona, Hondenschool Track en Trail
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NOVA dogtraining NOVA dogtraining 7 km Nova Dogtraining, A new beginning for every dog.
Recensies
Fantastische hondenschool waar tijd voor jou en je hond is. Kleine groepjes les.
Geweldige binnen locatie voor een cursus met de hond.
De trainers zijn heerlijk enthousiast en het plezier straalt ervan af. De lessen zijn duidelijk, leerzaam met een vleugje humor en ze geven leuke en duidelijke voorbeelden uit de praktijk. Ze kijken naar je houding en gedrag tegenover je hond. Dus niet alleen je hond is op training, maar ook jijzelf.
Super hondenschool waar ze in kleine groepen veel aandacht voor zowel mens als hond hebben!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid