facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenschool & Gedragstherapie Dogsbehaviour

Info

Puppycursussen tot gevorderderdencursussen, speuren en privéles. Daarnaast is Anja Vrolijk gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut vanuit Quiebus.

Geschiedenis

Gedrag en houding geven weer hoe wij ons voelen. Dit is bij honden niet anders. Al is het voor een hond soms moeilijk om ons te begrijpen, wij zijn prima in staat het gedrag van een hond te (leren) begrijpen. Quiebus Hondenschool Dogsbehaviour geeft u tijdens de cursussen "Inzicht in gedrag en welzijn van uw hond". De bijbehorende theorieavond wordt gegeven door eigenaresse Anja Vrolijk. Zij is gediplomeerd gedragstherapeut voor honden en bezoekt meerdere malen per week honden met probleemgedrag. Daarnaast worden de cursuslessen ondersteund met een cursusboek en kunt u te allen tijde rekenen op onze begeleiding, ook nadat u bij ons een cursus heeft gevolgd.

Er wordt lesgegeven op maandagavond van 17.30 tot 21.30 in Zoetermeer. In Den Haag/ Leidschenveen zijn de lessen op donderdagavond van 18.00 tot 21.00. In Den Haag/ Leidschendam zijn de lessen op donderdagavond van 17.45 tot 20.45. Elke les duurt een uur.

Quiebus Hondenschool Dogsbehaviour staat garant voor;
• Een beloningsgerichte, positieve opvoeding van uw hond.
• Een optimale begeleiding qua kennis, inzicht en vaardigheden
• Een lesmethode aangepast aan u en uw hond.

Het welzijn van uw hond staat op Quiebus Hondenschool Dogsbehaviour bovenaan waardoor er alleen op een positieve, beloningsgerichte manier wordt getraind. Puppen kunnen vanaf 8 weken instromen en er is het hele jaar door een startmogelijkheid. Alle groepen bestaan uit maximaal 8 honden, waardoor u optimaal wordt begeleid. De lesmethode wordt altijd aangepast aan u en uw hond waardoor u in een groep training op maat krijgt. Neemt u contact op voor de actuele lestijden.

Adres: Van Doonenplantsoen 1b, Zoetermeer
Telefoonnummer: 0629073909
Stad: Zoetermeer
Route: Van Doonenplantsoen 1b


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dogsbehaviour module 1, Hondentrainer Zoetermeer, Dogsbehaviour inschrijven, 1 op 1 hondentraining, Hofstede hondenschool, Hondentraining scheveningen, Hondenschool Wassenaar, Hondenschool shot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KC Zoetermeer KC Zoetermeer 2 km Waarom is er geen website? Waar wordt de training gehouden? Wat kost het?
Dogs and Joy Dogs and Joy 3 km Niet viel honden en goede trainer
Stichting Hondenschool Zoetermeer Stichting Hondenschool Zoetermeer 3 km Hondenschool Zoetermeer is een door FHN erkende hondenschool in Zoetermeer, Zuid-Holl...
Honden-Coaching Be There Honden-Coaching Be There 3 km Onze pup heeft prooinijd vanuit het nest ontwikkeld. Wij wisten geen raad meer op een...
Recensies
Onze kliniek werkt goed samen met hondenschool Dogsbehaviour.
Ik heb samen met Sammy twee modules gevolgd. Super belangrijk en fijn om begeleid te worden in deze eerste fase van je pup. Anja is kordaat en deskundig en heeft zichtbaar veel liefde voor honden. Dank je wel voor je lessen!
Heel tevreden over Dogsbehaviour; deskundig en duidelijk, persoonlijke aandacht, geen onderscheid tussen honden, de positieve beloningsmetode past goed bij ons. Deze wordt tot in de puntjes doorgevoerd en je krijgt ook duidelijke uitleg waarom dit werkt, top!
Met onze hond Aran hebben wij 2 modules doorlopen. We zijn goed begeleid en beide inatructeurs hebben veel kennis van zaken. Wij raden deze hondenschool van harte aan!
Speurcursus gedaan met mijn 7 maanden oude pup. Het was geweldig, is een soort kennismaking met speuren. Leuk voor hond en baas.
Reageren niet op je mail en niet altijd goed voor alle honden om te trainen
Hele leuke, leerzame cursus! Erg blij dat we hier terecht zijn gekomen met onze Friese Stabij Jip. Al meerdere gehoorzaamheidscursussen gedaan en hij heeft hier al veel geleerd, voornamelijk door de positieve benadering. Gecombineerd met duidelijke uitleg maakt het leuk voor hond en baas!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid