facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenschool FLOS

Hondenschool FLOS

Info

Hondenschool F.L.O.S. te Ridderkerk biedt een divers cursus aanbod, gebaseerd op Sport & Spel. Geschikt voor alle soorten honden en rassen.

Geschiedenis

Het doel van de trainingen is om de baas met hond uit de “luie stoel” te krijgen en te zorgen, dat beide op een prettige manier mentaal en fysiek worden uitgedaagd.

FLOS staat voor positieve training, hond vriendelijk, actief bezig zijn, diversiteit in de lessen en niet te vergeten veel gezelligheid.

Ons cursus aanbod is voor alle soorten honden en rassen, vanaf een leeftijd van 1 jaar. De onderdelen van de trainingen zijn gebaseerd op basis van Sport en Spel.

Naast het vaste cursusaanbod is het ook mogelijk om deel te nemen aan "losse" lessen en overige evenementen die FLOS organiseert.

Hondenschool F.L.O.S. biedt geen mogelijkheid voor het volgen van puppy en opvoedingscursus.



"Het juiste adres voor:Puppy cursus & OpvoedingSport & SpelCoaching op maatLocaties:RidderkerkRotterdam- Oud IJsselmonde omheind terreinMeer info of aanmelden:Vul s.v.p. het contactformulier in die u op de website kunt vinden, zodat ik contact met u kan opnemen."
Adres: Kastanjelaan 27, 2982 CM Ridderkerk
Stad: Ridderkerk
Route: Kastanjelaan 27
Postcode: 2982 CM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GH Ridderkerk - maandag GH Ridderkerk - maandag 0 meter Product/Dienst
SenW Ridderkerk SenW Ridderkerk 90 meter SenW Ridderkerk
Hippisch Centrum Ridderkerk Hippisch Centrum Ridderkerk 441 meter Al meerdere keren gestart. Erg fijn parkeren, prima kantine en de meest aardige ringm...
Squash & Biljart Ridderkerk Squash & Biljart Ridderkerk 474 meter Squash & Biljart Ridderkerk (squash, biljart, poolen, snooker en darts)
Peuterkleuterpret Peuterkleuterpret 1 km PeuterKleuterpret geeft peutergym en kleutergym in Ridderkerk en in Hendrik Ido Ambac...
Run on Wheels Run on Wheels 1 km De clinic voor de me-mover was heel leerzaam. Alles werd op een rustige en enthousias...
VDH Kringgroep Ridderkerk VDH Kringgroep Ridderkerk 1 km Mooie, ruime trainingslocatie. Veel persoonlijke aandacht, vriendelijke trainers.
Werken in de fitness Werken in de fitness 2 km Totally Healthy Academie is erkend opleidingscentrum voor NLActief (voorheen Fitvak) ...
De Kunst Van Sport, Massage, Ontspanning De Kunst Van Sport, Massage, Ontspanning 2 km Sportmassage Wellnessmassage Manuele Lymfe Drainage Hotstonemassage Lomi Lomi massag...
BLS Outdoor BLS Outdoor 3 km BLS Outdoor in Ridderkerk is groothandel en distributeur van een divers pakket aan m...
NatuurlijkSportief Ridderkerk NatuurlijkSportief Ridderkerk 3 km Ik ben lang op zoek geweest naar de juiste combinatie van sportief belasten en bewege...
Daphne's Gedrags & Trainings Praktijk Daphne's Gedrags & Trainings Praktijk 3 km Een fantastisch lieve en professionele coach, waar ons kind met veel plezier naar toe...
Recensies
Totaal 3 sessies lessen gevolgd bij hondenschool FLOS. Onze hond Sam is hierdoor goed gesocialiseerd en opgevoed. De snuffeltuin was ook een groot succes, wat een feest toen de honden daar ook even los mochten en met elkaar speelden. Nathalie is heel scherp op reacties onderling van honden om vervelende ervaringen ter voorkomen. Samenvattend: een aanrader voor een ieder die met zijn viervoeter een goede band wil opbouwen. O ja, je kan ook echt al je vragen bij Nathalie kwijt, ook tussendoor, dit geeft je als hondenbezitter een comfortabel gevoel.
Het was een hele leuke en leerzame les voor hond en baas! Tijdens de wandeling speur, snuffel opdrachten. Nathalie maakt je van veel dingen bewust over de omgang met je hond. Zo kan de band met je hond op een hondvriendelijke manier versterkt worden. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Altijd goed om je hond iets te leren wat wenselijk is.
Voor het eerst een hond, help! Nathalie van hondenschool FLOS heeft ervoor gezorgd dat het leuk bleef en we veel leerden als gezin hoe om te gaan met een pup. Bedankt Nathalie, en we gaan zeker door met de volgende sessie lessen!
Aangezien onze Bouvier Tessa nog steeds angst had de trap af te lopen hebben we Nathalie van hondenschool Flos benaderd voor een coachingstraject aan huis. Dankzij haar goede kennis, tips en begeleiding hebben we in 1 sessie al bereikt wat we wilden !!! Tessa loopt zelf zonder problemen de trap af. We zijn hier super blij mee.
Samen met mijn 6jaar oude hond Charlie de 1 op 1 training opvoeding&gedrag gevolgd bij Hondenschool FLOS. Charlie, adoptie hond uit Pools asiel, was nog maar een paar maanden bij mij. Aangezien het een grote hond is, er nauwelijks iets bekend was over zijn verleden en ik thuis tegen bepaalde zaken aanliep, wilde ik samen met een professional kijken naar zijn gedrag en had ik toch bevestiging nodig in mijn vermoedens dat ik echt wel een super hond gevonden heb Nathalie legde mij duidelijk de ‘hondentaal & lichaamstaal’ van Charlie uit. Tijdens de lessen was er voldoende ruimte om dat te oefenen waar ik behoefte aan had, tricks&trucs geleerd en heel veel bevestiging gekregen dat Charlie echt een diamantje is. Veel geleerd!!
Wij hebben met plezier getraind bij Nathalie zij geeft heel veel goede tips en heeft aandacht en geduld voor hond en baas en heel veel geleerd diva en ik gaan zeker verder met trainen
Gelukkig was ik met mijn kleine hondje welkom bij hondenschool FLOS. Ontzettend veel geleerd! Mijn hondje en ik hebben elkaar beter leren kennen en begrijpen. Dank je wel Nathalie!
Afgelopen zaterdag een hele leuke snuffelwandeling gedaan. Dat was super leuk en wat leer je je hond beter kennen. Na de wandeling werden de honden nog getrakteerd met een konijnenoor. Deze moesten ze zoeken in een sok vd eigenaar vd hond.
Ik vermoed dat de review van Dhr. Westerwoudt bedoeld is voor de hondenschool van de dierenbescherming die op hetzelfde adres zit. Flos werkt met kleine groepjes en naast diverse groepslessen bieden zij ook de mogelijkheid voor individuele lessen. Met onze witte herder volg ik juist de solo lessen omdat hij niet zo succesvol is in groepsverband. Wij doen meestal Speur en Spel Solo en er wordt dan in overleg bekeken wat we per les gaan doen. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van het niveau van de hond, maar ook van wat de wensen zijn van de eigenaar. Dit werkt erg prettig en ook onze hond heeft er erg veel plezier in.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid