facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenschool Fellows

Hondenschool Fellows

Info

Hondenschool



"Waar trainen samenwerken wordt. Bij hondenschool Fellows wordt er op een positieve manier getraind, zonder dwangmiddelen. Leren moet immers leuk zijn. We beschikken over een goed omheind en verlicht veld."

"Waar trainen samenwerken wordt. Bij hondenschool Fellows wordt er op een positieve manier getraind, zonder dwangmiddelen. Leren moet immers leuk zijn. We beschikken over een goed omheind en verlicht veld."
Adres: Goyergracht Zuid 15, 3755 MX Eemnes
Stad: Eemnes
Route: Goyergracht Zuid 15
Postcode: 3755 MX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kunstcentrum Kijkoor Eemnes Kunstcentrum Kijkoor Eemnes 1 km Een plaats waar met liefde en veel toewijding door mensen met een beperking en hun be...
Hondenresort & Hondenopvang Le Woef Hondenresort & Hondenopvang Le Woef 1 km Het was weer genieten voor twinkie en eske. Als je de hondjes ophaalt stralen ze als ...
Tuinmachines Eemnes Tuinmachines Eemnes 2 km Vakkundig advies, vriendelijk personeel en eerlijk geprijsd. Daar komjegraag terug!
HP Motoren HP Motoren 2 km Gisteren m'n eerste Harley opgehaald. Fijne zaak met vriendelijke mensen. Nemen de ti...
Tisgroen Tisgroen 2 km Zaterdag of de maker bij Kemphaan twee overheerlijke theesoorten gekocht. Ik kan nu w...
Stal De Paardenvreugd Stal De Paardenvreugd 2 km Geweldig bedrijf met super vriendelijke mensen!!
Eemnes Energie Eemnes Energie 2 km EemnesEnergie is de energiecoöperatie voor gem. Eemnes. duurzame-energie-vraagstukken...
Thomas Rigter - Straatwerk, tuinaanleg & kraanverhuur Thomas Rigter - Straatwerk, tuinaanleg & kra... 2 km Professioneel, vakkundig en prettig in communicatie.
Recensies
Super trainster. Enorm veel kennis en geweldig in de omgang met honden. Altijd leuke lessen die passend zijn of worden gemaakt, voor elke hond. Chantal is altijd bereid om met je mee te denken en neemt daar dan ook goed de tijd voor je. Een echte aanrader.
Superfijne hondenschool waar ik met heel veel plezier train! Chantal heeft enorm geholpen om Niki op een positieve manier weer vertrouwen te laten krijgen zodat hij verder kan groeien. Lana heeft bij haar een heerlijke plek om op haar oudere dag nog met veel plezier en genoeg uitdaging te trainen zonder haar teveel te belasten.
Super fijne hondenschool waar vooral je hond centraal staat en ook gezien word dat elke hond anders is. Chantal benadrukt vooral de positieve en geduldige kant van trainen met je hond. Leuke trainingen met veel afwisseling.
Super fijne trainer! Lief voor de hondjes, duidelijke trainingen en als je vragen hebt beantwoord ze die altijd. Nu 2 trainingen gedaan fun en puppencursus en op naar de 3e!
Chantal is een vakvrouw en ze is echt. Een heerlijke combinatie om mee samen te werken. Wij hebben met veel plezier én resultaat de basiscursus gevolgd en priveles gehad met Moos. Het is heel fijn dat Chantal die combinatie biedt. Zo ziet zij je hond in de eigen omgeving en de interactie in de groep van de cursussen. Daarnaast is fijn dat je haar via app even een vraag kan stellen als je ergens een vraag over hebt. Kortom, extreem tevreden en zie uit om nog meer cursussen bij haar te doen wanneer deze corona-tijd voorbij is.
Met mijn hond Max een 3 tal cursussen dogtricks gevolgd. Chantal geeft op een leuke en enthousiaste manier les. Tijdens de lessen wordt ook gekeken naar de spanningsboog van je hond. Erg fijn!
Hondenschool Fellows geeft op een positieve manier les en kijkt altijd naar wat de hond en het baasje nodig hebben om te komen waar ze willen zijn. Er wordt goed gelet op wat de hond aan kan en dat kan per keer verschillen en daar word op ingespeeld. Leuk, gezellig en op een fijne manier leren samenwerken met je hond.
Een hele fijne hondenschool, waar er super leuk en duidelijk les wordt gegeven! Er wordt goed gekeken naar zowel de hond als de eigenaar, zodat je op een fijne manier kan samenwerken.
Fijne hondenschool waarbij gekeken wordt wat de hond nodig heeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid