facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenschool Dogstart

Hondenschool Dogstart

Info

Hondenschool Dogstart

Geschiedenis

Hondenschool Dogstart



"De enige hondenschool in de regio Leiden - Leiderdorp waar gediplomeerde gedragstherapeuten les geven die door continu bijscholen op de hoogte blijven van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Wij gebruiken alleen positieve trainingsmethoden en we stellen dierenwelzijn altijd voorop.ALLE honden en eigenaren zijn welkom en plezier staat voorop.Opvoeding:Puppycursus, Basiscursus, Gevorderden cursus, G&G.Gedrag:Sociale wandelingen, Hondentaal, Wandelen zonder trekken, Hierkomen, Gedragstherapie, Privéles.Sport / Spel:Sport en Spel Flyball, Agility, DogFrisbee, Hoopers, Agility, DogFrisbee, Do As I Do, Speuren, Detectie, Hersenwerk.Workshops:Creatieve wandeling, DogFrisbee, Frisbee gooien zonder hond, Hoopers, Hersenwerk."
Adres: Voorschoterweg, Leiden
Telefoonnummer: 0649108700
Stad: Leiden
Route: Voorschoterweg



op zoek naar gerelateerd: Wat kost een Hondentrainer, Agility leiden, Flyball hond zuid holland, Flyball Tilburg, Hondencursus socialiseren, Kind hond training, Ringtraining hond Zuid Holland, Gedrag en Gehoorzaamheid
Recensies
Wij hebben met veel plezier een paar trainingen gevolgd bij Hondenschool Dogstart met onze "Mazzel". Bij Dogstart werken allemaal vriendelijke, positieve, behulpzame en geduldige medewerkers. Je wordt niet overladen met "wat je fout doet" of met "wat je had moeten doen", uiteraard wel "tips die je eens kan proberen". Elke training wordt begonnen en afgesloten met een vragenronde. Tijdens onze trainingen was het erg gezellig en werd er ook genoeg gelachen. De trainers zorgen ervoor dat alle honden het naar hun zin hebben. Dit door rekening te houden met slechte-combinaties puberende mannetjes en deze een beetje uit elkaar uit de buurt te houden. Ook wanneer een hond een signaal afgeeft van angst, zal hier zeker rekening mee gehouden worden. Mocht je een huisdier hebben met een "uitdaging", weet ik zeker dat Dogstart hun best gaan doen om jou en je hond te helpen. Mede dankzij Dogstart beschikken wij nu over een lieve, gezellige, goedaardige maar ook tikkeltje ondeugende familie hond. Onze kinderen hebben prima controle over onze hond. Een echte aanwinst voor ons gezin.
Meerdere malen per week rij in 45minuten om bij deze hondenschool te trainen. En dat met heel erg veel plezier. Naar mijn mening verruit de beste in zuid holland.
De eerste lessen zijn fijn verlopen. Eindstand koop je een losse les van 13€ en die betaal je dan ook ter plekke. Vervolgens kom je thuis met een bevestiging van een hele pakket waarvoor je nooit een toestemming heb gegeven.
Kundige, vriendelijke mensen met oog voor hond en baas. Ze leren met veel geduld en plezier, de honden en vooral de bazen vaardigheden en gedrag. Mijn hond en ik hebben er veel lol.
Gedragstherapie en training sociale wandeling gedaan. Goed bevallen. Bart en collega denken mee en kijken niet alleen naar het gedrag van de hond maar ook naar de omstandigheden. Geeft daarbij tips en praktische handvatten. Met vragen kunnen altijd terecht.
Bart en Eveline stralen heel veel rust en vertrouwen uit. Dat in combinatie met veel deskundigheid, op een prachtige locatie, zorgt ervoor dat ik altijd weer vol goede moed naar huis rijd: met oefenen komt het écht goed met mijn energieke puberpup.
Kundige, sympathieke man op leuke, makkelijk bereikbare hondenschool. Komt afspraken na, geeft heel veel trainingen, ook privé. Aanrader!
Uitstekende hondenschool. Bij de lessen worden veel handvaten gegeven om het juiste te leren bij je hond. Geduldig en groot veld met voldoende ruimte.
Fijne trainer, goed advies!
Leuke puppycursus goed georganiseerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid