facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenschool Darwin

Hondenschool Darwin
"Hondenschool Darwin biedt het volgende: Puppycursussen, vervolgtrainingen, agility behendigheid en privélessen."
Adres: 7384se, 7384se Wilp-Achterhoek, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0625272949
Stad: Wilp-Achterhoek
Route: 7384se
Postcode: 7384se



op zoek naar gerelateerd: Puppycursus Apeldoorn Orderbos, Hondenschool Eerbeek, Hondenschool Vaassen, Honden training Apeldoorn, Hondenschool Holten, Puppycursus Zutphen, Hondenschool Vorden, Hondenschool laren GLD
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hondenschool Darwin Hondenschool Darwin 586 meter Behendigheid training
Hondentraining Het Goede Spoor Hondentraining Het Goede Spoor 2 km Hondentraining Het Goede Spoor; dummy training, zweetwerk. apporteren, sleepspoor, g...
Recensies
Met veel plezier volgen wij na de puppycursus nu de vervolgcursus. Heleen weet alles van honden en er is veel ruimte voor vragen en het delen van ervaringen: hier hadden wij echt behoefte aan toen we net een pup in huis hadden. Ik kan de puppycursus zeker aanraden. Je legt op een leuke en veilige manier een belangrijke basis: contact maken met je hond!
Nu een paar keer geweest en de lessen zijn zeer leerzaam en leuk om te volgen. Echt een aanrader om te gaan doen met je pup OF met je nieuwe hond die geen pup meer is. Je leert er echt veel van over hoe je een betere relatie met je hond kan krijgen. Ik ben dan ook wel zeker van plan om na me pup ook met me andere vierpoter de cursus te volgen!
Eerst gehoorzaamheidstraining gedaan bij deze hondenschool. Naast de normale gehoorzaamheidsoefeningen ook veel geleerd over gedrag van de hond wat ik echt fijn vind hier. Sfeer op de les is ontspannen en in de oefeningen is veel afwisseling. Nu bezig met behendigheid, ook erg leuk!
Door een onverwachte operatie van onze hond konden wij niet doorgaan met de puppy cursus, Afspraak met de eigenaar gemaakt dat wij terug konden komen na het herstel. Nu moeten wij ineens het volledige bedrag opnieuw betalen ondanks dat wij de afspraak hadden gemaakt dat de cursus vervolgt kon worden na herstel. We hebben nog zes lessen tegoed !! Rare praktijken !! Zoekt U maar liever een andere puppy cursus in de 1e vier lessen heeft onze hond nog niets geleerd er wordt alleen maar een hoop gepraat over dingen die iedereen al weet.
Na 5 lessen gestopt ,manier van les geven beviel me totaal niet ,ook niets geleerd. Er werd heel veel gepraat maar niet over de cursus! Geen aanrader!
Goed omheind trainingsveld, rustige omgeving. Duidelijke lessen, ook een duidelijke handout aangaande hondengedrag, honden"taal" en verzorging ontvangen bij de 1e les . Ruim voldoende parkeer plek. Er is een binnenruimte en toilet aanwezig, door de corona maatregelen hier geen ervaring mee.
Prima en goede hondenschool. Leuke leerzame lessen gehad met onze pup.
Uitstekende hondenschool! Elke week met veel plezier naar toe gegaan met mijn pup en enorm veel geleerd op een speelse manier
Leuke veilige omgeving voor een honde cursus
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid