facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenschool Bape

Info

Een leuke hondenschool waarop een positieve en vriendelijke manier wordt getraind. Plezier voor twee

Geschiedenis

Welkom

Heeft u hulp nodig bij de opvoeding van uw hond?
In een groepstraining of privé?
Wij hanteren positieve, dus hond vriendelijke, trainingsmethoden en de praktijkgroepen worden klein gehouden. Plezier voor zowel baas en hond zijn uiteraard heel belangrijk en wij werken er naartoe dat iedereen het naar z'n zin zal hebben op onze verschillende trainingen.
Gezelligheid en plezier met je hond staan bij ons voorop!
Een tevreden eigenaar met een vrolijk, goed opgevoede hond die met soortgenoten, mensen en andere dieren om kan gaan.
Ons zeer ervaren trainer is uitstekend opgeleid, volledig gediplomeerd en altijd bezig meer kennis op te doen door middel van bijscholing, seminars, etc. Daardoor kunt u er van op aan dat alle nieuwe inzichten en moderne trainingstechnieken bij ons bekend zijn en goed toegepast worden.



"Bij ons krijgt uw trouwe viervoeter een vakkundige vachtverzorging.Een verzorgd uiterlijk en de wens van de klant dragen wij hoog in het vaandel en wij nemen de tijd voor uw trouwe viervoeter. Zodra uw hond klaar is met de behandeling, bellen wij u op zodat u hem of haar kunt komen ophalen. U kunt er zeker van zijn dat wij uw hond niet onnodig laten wachten. Alle honden, groot en klein, zijn van harte welkom bij:Hondenkapsalon "Bape""
Adres: Domineesweg 23, 8309 PK Urk
Telefoonnummer: +31618283713
Stad: Urk
Route: Domineesweg 23
Postcode: 8309 PK


Recensies
Gelijk de eerste en de laatste afspraak daar! Had om 12:00 een afspraak in gepland 3x aanbellen geen gehoor. Heb 10 minuten staan wachten! Terwijl ze er wel gewoon waren. Mega rommelig ook daar!
Senna.kwam blij terug van zijn knipbeurt en lekkere wasbeurt. Als hij blij is zijn wij dat ook. Komen zeker terug dit was de eersten keer dat Senna daar was. Top
Geweldige hondenschool, Bape heeft ontzettend veel geduld met de honden en geeft ook ontzettend goed advis voor de baasjes
Geweldige salon, onze Harry is geen fan de kapper... maar hij wordt super goed behandeld, elke keer weer. Hij heeft elke keer een andere sjaal en bedeltje om. Deze salon is een aanrader.
Super geholpen.. ze weten precies wat ze doen daar.
Ik was zeer tevreden over deze trimsalon, zeker één van de betere salons. Maar als je een afspraak mist krijg je dreigementen via whatsapp . Uiteraard ben ik daar niet van gedient. En als je telefonisch contact maakt om het uit te leggen, dan krijg je de wind van voren met flinke stem verheffing.
Als kritische poedeleigenaar vond ik het vinden van een fijne salon niet makkelijk. Bij Hondenkapsalon Bape wordt mijn poedel op een fijne manier behandeld en krijg ik een keurig getrimde hond terug voor een nette prijs. Voor zowel een simpel ‘alles kort’ modelletje als een wat uitgesprokener kapsel is Bape de aangewezen trimster. We rijden er een uur enkele reis voor - absoluut de moeite waard!
Een Vizsla plukken is geen makkelijk karwei. Ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat. Lekker kort en fris, goed in verhouding en zelfs de nagels weer kort. Bedankt!
Wat een geweldige meisjes werken daar en zo lief voor de honden. Zo tevreden over jullie Kai komt er zo mooi weer vandaan. Toppertjes zijn julie.
Verbazend hoe goed en makkelijk ze in deze trimsalon met mijn uiterst bange rescue hondje om zijn gegaan. Hij ging met haar om of hij ze al jaren kende. Super!! Bedankt en tot de volgende keer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid