facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenprofessional Lenie Henrion

Hondenprofessional Lenie Henrion

Info

Hondencoach voor hulp bij gedragsproblemen van uw hond. Door u de benodigde informatie en ondersteuning te geven zodat u samen met uw hond het ongewenste gedrag kunnen ombuigen naar gewenst gedrag.



"Het is niet leuk als je hond probleemgedrag vertoond. Je verwachtingen waren ook heel anders toen je de verplichting bent aangegaan. Want dat is het wel , een verplichting. De hond is afhankelijk van jou. Je zal de hond moeten geven wat hij nodig heeft en dat is niet alleen maar zijn dagelijkse behoeften zoals eten, drinken en slapenDie behoefte is voor elke hond elk ras weer anders. Maar mist de hond iets kan er probleemgedrag ontstaan. Dat begint vaak met kleine tekenen maar kan uitgroeien tot een echt probleem.Het is niet voor iedereen makkelijk om dit toe te geven maar het is wel de eerste overwinning.Als hondencoach kunnen wij samen de problemen bespreken en zo kan ik bepalen wat het beste traject bij jou en je hond past."
Adres: Weerdingerkanaal ZZ 260, 7831 AR Nieuw-Weerdinge
Telefoonnummer: +31644812240
Stad: Nieuw-Weerdinge
Route: Weerdingerkanaal ZZ 260
Postcode: 7831 AR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stalling31 Emmen Stalling31 Emmen 3 km Stalling31 Emmen is een luxe caravanstalling. Wilt u uw caravan, camper, vouwwagen, b...
Hoving Duurzaam Hoving Duurzaam 3 km probleem.met de omvormer..zeer snel en adequaat opgelost en vriendelijk personeel. Ec...
Recensies
Wij kwamen naar Lenie omdat onze bordercolly agressief gedrag vertoonde naar sommige honden. Onder haar kundige en rustige begeleiding heb ik geleerd om de hond op tijd te corrigeren en zo dus escalatie kan voorkomen. Zeer blij met de tips van Lenie!
Wij hebben contact opgenomen met Lenie omdat Lana onze duitse herder Lana van 1,5 jaar erg uitviel aan de lijn naar andere honden en onrustig was tijdens het wandelen. Waarbij we haar soms bijna niet konden houden en het wandelen het er niet leuker op maakte. De eerste 2 lessen zijn we bij Lenie geweest en hebben we heel veel geleerd over onze eigen lichaamshouding en kregen we een andere lijn om mee te wandelen. De volgende 2 lessen kwam lenie bij ons en gingen we in het bos wandelen. Helaas kwamen we toen geen honden tegen. We hebben erg veel geleerd, en weten nu wat we moeten doen als we een hond tegenkomen. We zijn er nog niet maar veel dingen hebben tijd nodig en we wandelen in ieder geval al een stuk relaxter en daardoor is onze puberhond ook een stuk relaxter En mochten we nog vragen of problemen hebben dan kunnen we Lenie altijd bellen. Dat is ook fijn!
We hadden 5 lessen bij Lenie. Het helpt om mijn hond - Mechelse Heide, beetje rustiger maken en goed reageren bij angstige situaties. Na een tijdje kunnen we nu met minder afstand naast nadere honden lopen. Het is wel nog tijd nodig, maar het is al te zien dat het beter wordt. Ik raad Lenie aan. Heel professioneel en problemen goed opgepakt.
Lenie is een prettige vrouw om mee samen te werken, ze is erg rustig en denkt alleen maar in oplossingen. We kwamen erachter dat onze "problemen" met de honden toch wel erg mee vielen maar de situaties waar we moeite mee hadden daar heeft ze goede handvatten voor gegeven zodat we rustiger met deze situaties om kunnen gaan. Fijn voor ons en voor de honden.
Lenie heeft een fijne manier van coachen. Haar unieke werkwijze en methode werken zeer effectief.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid