facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenplons 2019

Hondenplons 2019

Info

Het allerleukste evenement van 2016 voor hondenliefhebbers!

Adres: Witvrouwenbergweg 18, 5711 CN Someren
Telefoonnummer: 0613677701
Stad: Someren
Route: Witvrouwenbergweg 18
Postcode: 5711 CN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creatzz Creatzz 671 meter Kom gezellig met vriendinnen, collega's, familie etc naar een workshop of kinderfeest...
DorpsQuiz Someren DorpsQuiz Someren 756 meter Dorpsquiz Someren is een quiz met theorie- en praktijkvragen, met name over Someren. ...
El Sombrero Events   - licht & geluid - springkussens  en meer. El Sombrero Events - licht & geluid - spri... 13 km Verhuur-springkussens-artiesten-licht & geluid- amusement- en veel meer! uw totale e...
Recensies
Vanavond diploma C zwemmen. Alle drie mijn dochters geslaagd bedankt Leo en Henk
Super fijn zwembad!! Zou mooi zijn als het voor volwassenen ook begin van de avond open zou zijn.
Heel fijn zwembad. Een buitenbad!! Gelukkig nog een gemeente, die deze voorziening niet heeft geschrapt. Volgend jaar weer een abonnement.
Ik vind het een fantastisch zwembad. Leuk voor kinderen maar het is ook heerlijk baantjes zwemmen in het 25 meter bad. Temperatuur van het water is TOP!
het was leuk maar..... als je naar de glijbaaan gaat ,ga je over z'ntrappen en die zij heeel glad : latswas ik gevallen en mijn vinger was heel er door gesneeden :
Er is maar één glijbaan. Als het er druk is is er heel weinig plaats in het zwembad. Er hangt wel een lekkere zomerse sfeer.
Oude tijden herleven. Ik kwam hier al 30 jaar geleden. De formule is niets veranderd . Lekker groot grasveld met ruimte om met een bal te spelen. Daarna lekker afkoelen in het water.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid