facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenoutlet.nl

Info

Hondenoutlet.nl de speciaalzaak met outletprijzen op hondenproducten, zoals trendy hondenfietsmanden, halsbanden, snacks, speelgoed en nog veel meer!

Geschiedenis

Hondenoutlet.nl is een webshop dat 24/7 dagen per week online open is. De geplaatste bestellingen worden op werkdagen voor 16:00 verzonden. Indien u een bestelling plaats op een werkdag voor 16:00 dan wordt het nog dezelfde dag verzonden.

Alle producten op onze webshop zijn op voorraad en u betaald bij ons geen verzendkosten bij een aflevering in Nederland.

Meer informatie over hondenoutlet.nl? Bezoek dan eens:

~ www.hondenoutlet.nl
~ www.hondenoutlet.nl/aanbiedingen
~ www.hondenoutlet.nl/klantenservice
~ www.hondenoutlet.nl/vraag
~ www.hondenoutlet.nl/veelgestelde-vragen

Adres: ringweistraat 18, 4181 CM Waardenburg
Telefoonnummer: 0418-653115
Stad: Waardenburg
Route: ringweistraat 18
Postcode: 4181 CM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierspecialist Dierspecialist 488 meter Klantenservice die met je mee denkt en klanten waarderen! Bedankt Iris.
Royal Canin Royal Canin 488 meter
Dierspecialist Retail Dierspecialist Retail 488 meter Klantenservice die met je mee denkt en klanten waarderen! Bedankt Iris.
Recensies
Duidelijke website, producten zijn normaal geprijst, bestelling en levering ging snel. Tot zover probleemloos en 5 sterren waardig. Maar toch 2 sterren minder omdat het product niet aan de verwachtingen voldeed. En ik ben van mening dat je als bedrijf moet weten wat je verkoopt. Ik heb een Zendog shirt voor de hond gekocht. Het is een slecht in elkaar gezet lapje. In Mexico gefabriceerd. De stiksels zijn rommelig en slecht afgehecht, bij het aantrekken knappen diverse stiksels. De pasvorm is ook beroerd. Aan ruilen doe ik niet, want bij het passen lag het shirtje' half uit elkaar. Dus ik ben meteen achter het naaimachine gaan zitten en heb het hele shirtje gemaakt en vermaakt. Nu zit het als gegoten. Mensen van de Hondenoutlet, neem een goed advies aan, gooi dit artikel uit jullie assortiment.
vandaag hier geweest om een besteld hondenrek terug te brengen. Niet moeilijk over gedaan, super vriendelijke service om tot een betere oplossing te komen. Uiteindelijk met iets veel beter vertrokken, nu kunnen onze hondjes weer in veiligheid op de achterbank vervoerd worden. Dank je wel voor de uitstekende en vriendelijke service.
Bestelling van een hondenjas en trui gedaan voor onze teckel. Aangezien ik geen ervaring had met dit soort producten en een teckel een wat moeilijke maatverhouding heeft, bleek na ontvangst de maat van producten niet juist te zijn. Voor het goed aanmeten van de jas en trui maar even naar de winkel gegaan. Keurige service in de winkel. Nieuwe producten waren goedkoper, netjes geld retour gekregen. Snelle levering per post. Oftewel een servies zoals het hoort. Aanrader. Dankjewel Hondenoutlet!
Fijne winkel met goede service! Ik had met spoed een bepaald product nodig, helaas ging er bij de betaling tussen de webshop en de bank wat mis. Toch sturen zij het product alvast op zodat ik op vakantie kan en het bedrag overmaak zodra de bank het terug stort. Super fijn! Aanrader!
De hondenfietsmand werd geleverd zonder kussen, terwijl het kussen in de prijs was inbegrepen. Men zou het me nasturen, maar na een maand nog steeds niks ontvangen. Ik retourneerde een artikel in perfecte staat maar ook het geld kreeg ik niet terug betaald. Inmiddels is de website en de winkel gesloten...
Heel gek, aantal weken geleden hondenfietskar gekocht en geregeld even gekeken en even binnen gelopen voor advies, wil ik een andere riem kopen voor mijn pup! Zijn de vlaggen weg en hangt er op de deur dat ze gesloten zijn, is dit voor altijd?
Buiten gewoon vriendelijk, behulpzaam en denken met je mee als het eventueel net niet pas Gister Kurgo Car Door Guard autodeur bekleding beschermers gekocht gelijk terplekke aangebracht in de auto.... nog een mooie halsband gekocht..... En kregen ook nog een heel leuke attentie Gaan zeker terug als we iets speciaals nodig hebben
Vanmiddag, door zeer professionele verkoper, mooi Hunter tuig, gekocht voor de hond. Zonder dat deze er zelf bij was. Goed tuig en maat geadviseerd gekregen. Paste perfect bij thuiskomst. Heel blij mee.
Groot assortiment en je wordt daar goed geadviseerd. Ze proberen je niet het duurste aan te smeren maar kijken echt wat jij en je hond nodig hebben. Een aanrader.
Was altijd een hele goede shop met snelle levering maar sinds de nieuwe website kun je niet meer inloggen, als je belt laten ze je 10 min in de wacht en als je nieuwe klantgegevens aanmaakt kun je niet meer betalen. JAMMER!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hondenoutlet.nl met het openbaar vervoer


Waardenburg, McDonalds 490 meter
248

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid