facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenopvang De Veldwachter

Hondenopvang De Veldwachter

Info

Hondenopvang in een huiselijke sfeer, uw hond is net zoals u op vakantie. Wij zijn in het bezit van het besluit houders van dieren (Honden/Kattenbesluit)!

Adres: Rijksweg 8, 6067 AA Linne
Telefoonnummer: 0619951338
Stad: Linne
Route: Rijksweg 8
Postcode: 6067 AA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 20:00
Dinsdag: 07:00 - 20:00
Woensdag: 07:00 - 20:00
Donderdag: 07:00 - 20:00
Vrijdag: 07:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 12:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Hondenpension Lanaken, Honden opvang Limburg, Hondenpension Vaals, Luxe hondenpension Limburg, Kosten Hondenpension Limburg, Hondenopvang midden Limburg, Hondenpension IJsselstein, Hondenopvang huiselijke sfeer Brabant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nengaira Nengaira 694 meter
Recensies
Blij dat ik de Veldwachter heb gevonden voor Babs. Ze wordt prima verzorgd door Jos en heeft het enorm naar haar zin met spelen met de hondenvrienden. Zo fijn dat ik haar met een gerust hart kan achterlaten!
Mooie grote buitenruimte voor de oppashonden. Onze Lyra had het prima naar haar zin. De eigenaar is een zeer vriendelijke man, die weet waar hij het over heeft. Gediplomeerd pensionhouder, dat zit helemaal goed.
Jos heeft op onze beide honden gepast! Fantastische opvang waar veel aandacht is voor de individuele hond binnen een huiselijke sfeer. Geregeld filmpjes en foto's ontvangen wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Gedurende het verblijf waren er wat problemen met de ontlasting, Jos heeft hier adequaat op gereageerd en is zelfs naar onze eigen dierenarts gereden om medicatie te halen! Wij zullen zeker in de toekomst weer gebruik maken van deze opvang!
Professionele opvang waar onze hond graag naar toe gaat. Zodra we er arriveren is onze hond dolenthousiast om te mogen spelen bij Jos en zijn hondenvriendjes. Zeer nette buitenruimte waar de honden gezellig kunnen ravotten, vloerverwarming in slaapruimte waar iedere hond zijn eigen ruimte heeft.
Fonzie heeft t prima naar zijn zin gehad. Hij was blij mij te zien, maar na mijn begroeting ging hij weer meteen naar Jos om hem een lik door zijn gezicht te geven. Dat zegt toch genoeg!!
Super tevreden fijne opvang voor onze hond BOB. Wat heel leuk is voor oa onze kinderen dat Jos filmpjes en foto's post. Bob komt totaal relaxed thuis fijne goedverzorgde kennels mooie losloop weides. Fam Stassen Selfkant
Mijn Landseer Bero gaat er graag naar toe. Jos heeft het prima op orde.
Hallo Jos, Wat hebben jullie super voor Max gezorgd. Blij en opgelucht. Dank je wel, Max, Hub en Nell Lipsch
Honden zijn niet de hele dag opgesloten in een ren of hok, maar kunnen verdeeld over enkele speelweide los lopen. Kleinschalig en betrokken eigenaars.
Ziet er goed en verzorgd uit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid