facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenmaatje training & coaching

Hondenmaatje training & coaching

Info

Onze trainingen staan in het teken van kijken en leren van honden gedrag, leer je hond begrijpen, leer samenwerken, kleine groepen en gezellig !

Geschiedenis

Hondenschool Hondenmaatje in Koekange is DE plek waar je moet zijn als je op een gezellige, ontspannen en leerzame manier wilt trainen met je hond.
Samenwerken staat altijd voorop, bij de puppylessen, basislessn en behendigheid.
Speciale trainingen op maat geven wij ook, Ook voor gedragstherapie kan je bij ons terecht.

Adres: prinsesseweg 17, 7958 RS Koekange, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0613110906
Stad: Koekange
Route: prinsesseweg 17
Postcode: 7958 RS



op zoek naar gerelateerd: Hondenschool Staphorst, Hondenschool Koekange, Alpha Hondenschool Meppel, Mijn hondenmaatje, Hondenschool Havelte, Hondentraining Steenwijk, Puppycursus Hoogeveen, Alpha Meppel
Recensies
Fijne hondenschool! Een aanrader voor als je met je hond op cursus wil. Met vriendelijke, bekwame en behulpzame instructeurs. Onze hond staat elke week te popelen om weer te mogen trainen hij vindt het geweldig.
Topschool voor hond én baas ! Er wordt echt gekeken naar wat bij jou en je hond past..Maatwerk dus.. Altijd bereikbaar en snel antwoord op al je vragen..
Erg fijne, kundige instructeurs. Zeker een aanrader! Ze werken in kleine groepjes, wat ook prettig is
Vriendelijke en vakbekwame mensen met oog voor hond en baasje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid