facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenkapsalon ERICA

Hondenkapsalon ERICA

Info

Rijksgediplomeerd sinds 1989, Alle rassen, gespecialiseerd in de Tibetaanse Terrier, Amerikaanse Cocker Spaniel, Petit Basset Griffon Vendeen.

Geschiedenis

Hondenkapsalon “ ERICA” is een kleine, praktisch ingerichte trimsalon waar hygiëne, netheid, kwaliteit en het welzijn van uw trouwe viervoeter op de eerste plaats komen.

Alvorens een eigen trimsalon te beginnen, deed ik de opleiding Honden Toiletteren bij de Stichting Examen Dierenbranche en haalde in april 1989 mijn Vakbekwaamheidsdiploma hondentoiletteerbedrijf.

Nadat ik mijn diploma had gehaald ben ik gelijk voor mezelf gestart, toendertijd moest je ook je middenstandsdiploma nog hebben, maar dat had ik enkele jaren terug al gehaald

Hondenkapsalon “ERICA” staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is tevens een AEQUOR erkend leerbedrijf

Adres: Sterrebos 9, 4751 Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0165514190
Stad: Oud-Gastel
Route: Sterrebos 9
Postcode: 4751



op zoek naar gerelateerd: Hondentrimsalon Oud Gastel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Honden- en kattentrimsalon Natasja Honden- en kattentrimsalon Natasja 308 meter Natasja en Naomi doen het geweldig. Onze 2 Brits langhaartjes zijn vaste klant hier. ...
Recensies
Al jaren gaan mijn honden elke 3 maanden naar Erica. Ik ben zeer tevreden over haar. Ze is vakkundig en heel lief voor mijn honden.
Keurige trimsalon. Dame is zeer kundig. Zeer redelijke tarieven. Erica is lief voor mijn hondje. Kreeg goede tips om vacht zo optimaal mogelijk te verzorgen. Alle rassen zijn welkom. Specialisatie: Tibetaanse Terriër.
Fijne salon. Al vanaf dat onze pup bij ons is komen we bij Erica. Het is altijd een feestje voor de hond en ik krijg veel tips en trics mee om de hond zo goed mogelijk te verzorgen. Daardoor heeft hij nu een pachtige lange vacht. Ze is echt lief voor de hond en een ware vakvrouw.
Zeer vriendelijk mevrouw, die mijn dochter een hele leerzame stage dag bezorgt heeft! Ze heeft een prachtig trimsalon en haar honden zijn ook heel leuk!
Ontzettend fijne trimsalon! Mijn lieve Daryl komt hier altijd voor een lekkere wasbeurt en natuurlijk ook voor het kroelen! Zoals altijd weer, bedankt Erica!
al jaren zeer tevreden op de vakkundige wijze waarop Erica mijn honden trimt. Topadres, gastvrij en altijd bereid advies te geven!
Heel erg tevreden over deze trimsalon, altijd krijg ik mijn trouwe viervoeter prachtig geknipt terug!
Erica weet heel goed waar ze mee bezig is. Wij komen al vijf jaar met plezier bij haar en we zijn super tevreden.
Zeer fijne dame, luistert echt naar je wensen en gaat super goed met je trouwe viervoeter om! Echt een aanrader!!
Erica is Tibetaanse Terriër expert, kundig en superlief voor de hond
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid