facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenhotel Spijkerboor

Hondenhotel Spijkerboor

Info

Hondenopvang zonder kennels, met luxe verwarmde hotelkamers en een omheinde speelweide! Een hond kan hier écht hond zijn!

Geschiedenis

Wij zijn Yasmin en Bas Peijpers. Wij wonen sinds 2010 hier in Spijkerboor en bieden sinds 2012 het volgende met succes aan:
Gezellige hondenopvang waarbij de honden in roedels verblijven! Geen kennels, de honden komen niet in hokken maar gewoon in ons prachtige hondenhotel en kunnen minimaal 4 keer per dag een uur buiten spelen in onze volledig omheinde speelweides. We hebben een grote boerderij met totaal 1,5 ha grond en dus voldoende ruimte voor de honden. We hebben 2 volledig omheinde speelweides ter beschikking. We kunnen uw hond in principe altijd opvangen (in overleg), in het weekend, door de weeks of tijdens uw vakantie. Ook dagopvang is mogelijk als u uw hond wilt brengen op de dagen dat u zelf werkt maar liever geen uitlaatservice laat komen. Dit alleen als u hem/haar tijdens onze vaste haal- en brengtijden kunt brengen en halen.
Wij voeren als standaard Darf, biologisch vers vlees, wat voor de mooie prijs van €3,85 per kilo te verkrijgen is.
Als u liever brok voert, bieden wij ook de biologische Darf brok (VOL) aan voor €3,50 per kilo.
Voor de prijs vanaf €15,- per dag speelt uw hond meerdere malen per dag (4x per dag een uur) lekker buiten samen met andere honden, slaapt en rust hij/zij lekker uit in het hondenhotel en krijgt alle liefde en aandacht die hij/zij nodig heeft.
We laten altijd alle nieuwe honden van tevoren een dagje proefdraaien, om te kijken of het klikt in een roedel en of uw hond in ons hotel past. Wij selecteren niet op ras maar op karakter van de hond!
Wij accepteren ook honden die een titerbepaling hebben en waarvan voldoende antistoffen aangetoond kunnen worden. Daarnaast accepteren wij natuurlijk ook honden die volgens schema zijn ingeënt (cocktail enting en ziekte van Weil). De kennelhoest enting is bij ons niet nodig en raden we zelfs af.
Uiteraard dient de hond vrij te zijn van vlooien, zindelijk te zijn en niet overmatig te blaffen. Over de enting van de ziekte van Weil kunnen we een uitzondering maken. We adviseren deze wel te geven (liefst met ontstoring erbij om de bijwerkingen zo gering mogelijk te laten zijn) omdat wij op een boerderij wonen waar stilstaand water is en ook ratten voorkomen, maar als je er voor kiest deze enting liever niet te willen geven, gaan we daarmee akkoord.

Als er vlooien worden gevonden op uw hond tijdens zijn verblijf, geven wij hem (op uw kosten) een pipetje.
Het is ook mogelijk dat wij uw hond komen halen bij u thuis.

Om kennis te komen maken of om uw vragen te stellen kunt u contact opnemen met ons via email of telefoon.
[email protected]
06-14307619

Tarief: vanaf €15,- per dag
Toeslagen: feestdagen of honden die apart moeten (loops of niet sociaal, alleen mogelijk buiten hoogseizoen): vanaf €10,- per dag
Toeslag hoogseizoen 1 juli tot en met half september: €2,- per dag per hond
Darf biologisch vers vlees: €3,85 per kilo
Haal en breng tijden: tussen 9 en 11 uur of tussen 17 en 18 uur van maandag tot en met zaterdag. Op zon- en feestdagen alleen tussen 9 en 11 uur.
Open voor kennismaking of meer informatie alleen op afspraak!

Adres: Kanaaldijk 2, 1458 PP Spijkerboor, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0614307619
Stad: Spijkerboor
Route: Kanaaldijk 2
Postcode: 1458 PP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 11:00

Recensies
Geweldige opvang voor mijn hond! Een hond wordt hier in een kamer met een roedel honden geplaatst. Dus niet alleen of met paar soortgenoten. Ze hebben een heerlijke vakantie en worden verwend met de beste zorg en aandacht. Tevens krijgt hij vers voer van Barf, vers wat hij thuis ook krijgt. Kortom, hond blij, baasje blij
Morgen gaat ze weer heen.
Ik laat mijn lieve Loes altijd met een gerust hart achter en voelt alsof ik haar ook een vakantie gun. Als we de weg al oprijden weet ze al hoe laat het is en kan ze niet wachten de auto uit te springen. Ook altijd leuk dat het hotel foto's deelt op social media, zo zie ik nog wat foto's van mijn hond.
Prima verblijf voor je hond, lief team en genoeg buiten ruimte om lekker rond te rennen ,airco op de kamer binnen, en lekkere darf om te eten dus je kunt je viervoeter met een gerust hart daar achterlaten onze Sol heeft zich daar prima vermaakt en kijkt uit naar zijn volgende verblijf komende oktober
Super fijne plek om je hond te laten verblijven. Met alle zorg en veel knuffels, is het met recht een hotel voor honden.
Al jaren de topvakantie voor spikey en buddy!
Odri komt hier al jaren met veel plezier. Wat mij betreft zouden de ophaaltijden ietsje ruimer mogen, maar dat is dan ook de enige kanttekening, verder perfect
Senta en noa hebben weer top week gehad.Dankzij leuke Facebook foto's kan ik ze toch af en toe zien spelen,erg leuk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid