facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondengedrag deskundige FO

Hondengedrag deskundige FO

Info

- Hondengedragsbegeleiding
- Apporteercursus Salland
- Puppygroep (donderdag zit vol, dinsdag nog plaats)
- Hondenschool FO in Heino



"Mijn passie is om mensen te helpen met het gedrag van hun hond. Denk aan; uitvallen naar honden of mensen, blaffen, trekken aan de lijn, opspringen en niet luisteren.Nadat ik weet wat jouw 'Top-3 van ellende' is, gaan we doelgericht aan de slag.Ik geef je inzicht in de lichaamstaal van je hond, vertel jou wat je hond nodig heeft en wat jij als eigenaar kunt doen om het gedrag te veranderen. Jij bent in deze praktische lessen hard aan het werk en ik ben er om je met humor en advies bij te staan.Mijn ervaring is dat drie privélessen BAT Behavior Adjustment Training vaak voldoende zijn. De hond is rustiger, valt veel minder uit en trekt niet meer aan de lijn.Meer weten over BAT? In NL ben ik de 1ste CBATI-KSA instructeur :"
Adres: Van der Capellenweg 21 A, Heino Heino, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 06 55774121
ln.agnirffoekeif@ofni
Stad: Heino
Route: Van der Capellenweg 21 A
Postcode: Heino


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 17:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: gedragstherapie honden kosten, goede gedragstherapeut hond, hondengedragsdeskundige, hondengedragsdeskundige friesland, hondengedragsdeskundige gelderland, hondengedragsdeskundige groningen, hondengedragsdeskundige opleiding, hondengedragsdeskundige anniek winters
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taaluilen Taaluilen 739 meter Taaluilen biedt taal aan op een vrolijke, makkelijke, snelle en toch leerzame manier....
PassworD text fusion PassworD text fusion 739 meter Onze liefde voor talen laat je hart sneller kloppen. ♡ woorden die passen ♡ zinnen d...
DeForce Salland DeForce Salland 958 meter Financieel advies en mediation voor, tijdens en na de echtscheiding. Fiscaal-, financ...
JVG Coaching JVG Coaching 2 km JVG Coaching Loopbaanbegeleiding & advies
Echt Syl Coaching Echt Syl Coaching 6 km Coach voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. www.echtsylcoaching.nl
Recensies
De afgelopen 4 maand heb ik 2x 3 lessen BAT training gevolgd bij Fieke samen met mijn Duitse herder van 9 maand. Ik heb de hond opgehaald bij de fokker toen ze 8 weken oud was, ik merkte eigenlijk al gelijk dat ze alles spannend vond, ook niet zo gek aangezien alles nieuw was voor dr pup. Na een aantal weken ben ik begonnen met de puppy cursus hier in het dorp in de hoop dat ze wat meer ervaring zou opdoen want de spanning was nog steeds behoorlijk aanwezig. Dit uitte zich door overal om te blaffen, zowel bij vreemde mensen, andere honden of op vreemd terrein. Helaas bleek de puppy cursus niet zo goed idee te zijn, ze bleef hoog in haar spanning zitten en het blaffen werd alleen maar erger. Toen kwam ik Fieke tegen op Facebook, via de mail heb ik haar een bericht gestuurd over de problemen die ik had met mijn hond. Een paar weken later spraken we af. In de eerste les bevestigde Fieke mijn gevoel, mijn hond vond inderdaad alles erg spannend. Door de tips en adviezen van Fieke begrijp ik mijn hond nu een stuk beter en weet ik wat ik moet doen wanneer ze hoog in haar spanning zit, hoe ik ervoor kan zorgen dat ze minder spanning binnen krijgt en hoe ik moet handelen wanneer we bijvoorbeeld plotseling een los lopende hond tegenkomen. Ik merk aan mijn hond dat het steeds wat beter gaat, we zijn er nog niet maar door Fieke haar tips zijn we al een heel eind op weg. Fieke bedankt voor je leerzame en leuke lessen, Fara en ik komen binnenkort gauw langs op de sociale huishond wandeling.
Via via ben ik in contact gekomen met Fieke. Wij wilden graag met en voor Sebbe ontspannen en fijn kunnen wandelen aan de lijn. Fieke heeft ons heel goed geholpen en doet dit op een geduldige manier en met heldere uitleg. Je leert heel goed naar je hond te kijken en wat hij nodig heeft. Tegelijk krijg je inzicht in je eigen gedrag. Ze geeft duidelijke en fijne tips en we gaan met vertrouwen op weg met onze Sebbe. Mochten we toch nog wat extra hulp kunnen gebruiken, komen Sebbe en ik hier graag terug!
Met mijn kleine, blaffende Maltezer training gehad bij Fieke. Ik heb veel praktische tips gehad om met een angstig hondje om te gaan en gelukkig mag je een hond gewoon optillen wanneer hij bang is. Hij blaft nog steeds, maar ik ben nu wel zekerder over hoe ik er mee om kan gaan en hem dus beter kan steunen. Ik ga zeker nog een keer mee met de sociale huishoud wandeling.
Onlangs hebben we met onze uitvallende hond privé lessen bij mevrouw Offringa gehad. We zijn zeker van plan om in de toekomst nog meer privé lessen te volgen. We zijn goed op weg geholpen en nu met de tools die we hebben gekregen gaan we verder aan de slag, want ten slotte we eigenaren moeten dat verder uit oefenen om het resultaat te kunnen zien. Fieke heeft ons ieder geval prima ingewerkt, maar onze zelfstandige hond heeft meer nodig en dat gaan we ook doen! We hebben deze hondengedragsdeskundige gekozen omdat ze als een van weinig in NL een BAT certificaat heeft en dat sluit goed aan onze verwachtingen qua gedragsproblematiek bij onze hond. Het hele concept is heel goed door Fieke bedacht: het plek, aanpak en proberen van de situaties uit het dagelijks leven nabootsen wat zeer leerzaam is. Fantastisch! We zijn heel blij dat we deze therapeut hebben gekozen :
Wij hebben bij fieke de hulp kunnen vinden die we bij onze twee franse bulletjes nodig waren. Zeer fijne gesprekken gevoerd en ze heeft ze geobserveerd terwijl wij in gesprek waren.. daarna veel goede tips en adviezen gekregen waar we zeker wat aan hebben!! Zien ook al resultaat erg dankbaar zijn we fieke
3 dagen BAT training gehad bij Fieke. Veel geleerd, ik waarschijnlijk meer dan de hond. De oefeningen werden duidelijk uitgelegd en de filmpjes die zijn gemaakt tijdens de training zijn een handig hulp middel voor thuis. Veel baat bij deze training. Aanrader!
Fieke heeft ons goed opweg geholpen met onze jonge hond Leffe. Ze heeft ons veel inzichten gegeven over hoe we het beste met zijn uitvalgedrag om kunnen gaan en hoe we zoveel mogelijk balans, rust en vertrouwen kunnen creëren. Haar aanpak is heel fijn!
Een vriendin van ons raadde Fieke aan omdat we tegen wat dingen aanliepen met onze 2 Corgi's waarvan we niet echt wisten hoe we dit moesten aanpakken. Na een consult van anderhalf uur bij ons thuis, waarbij Fieke goed naar het karakter en gedrag van onze honden heeft gekeken, hebben we fijne tips, oefeningen en handvatten gekregen hoe we het gedrag positief kunnen beïnvloeden. Hier zijn we dan ook gelijk mee aan de slag gegaan en blijven hiermee oefenen. Omdat onze honden erg trekken aan de riem en 'achter alles aan vliegen' tijdens het wandelen, gaan we zeker nog naar Heino voor wat lessen om dit aan te pakken. We hebben er vertrouwen in dat Fieke ons kan helpen het beste uit onszelf te halen!
Hele fijne BAT training gehad bij Fieke voor mijn hond Ollie, die nu ruim 8 maanden bij ons is. Ollie was erg gespannen tijdens het wandelen ivm 2 aparte aanvallen van honden toen hij nog niet zo lang bij ons was. Door de tips en de adviezen die ze mee heeft gegeven lopen zowel Ollie als ik veel zekerder buiten. En loopt Ollie ook steeds vaker los om een rondje te rennen met andere honden. Fieke legt in alle rust uit wat je anders kan doen en wat er in de hond omgaat bij bepaalde acties. Erg prettige ervaring.
Fieke is een aanrader! Ze brengt rust in de relatie met je hond! Onze Doenja, nu 8 maanden, is snel overprikkeld. Wij dachten dat het goed was om zo snel mogelijk te socialiseren, maar wat werd ze er onrustig en druk van! Met de handvatten van Fieke hebben we nu thuis een rustige, aanhankelijke hond. Buiten moet zij en moeten wij nog veel leren, en rust is er een belangrijk onderdeel van, maar ook daar gaat het met de dag beter en relaxter. Bedankt Fieke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid