facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondendagopvang en Hondenuitlaatservice Born to Run

Hondendagopvang en Hondenuitlaatservice Born to Run

Info

Je hebt een leuke en drukke baan. Maar je bent ook gek op je hond, die thuis op je zit te wachten. Het maakt niet uit wat de reden is, Born to Run is voor jou dé oplossing.

Geschiedenis

Hondendagopvang voor Zuidoost Nederland en Hondenuitlaatservice voor Noord Limburg.

Adres: Vossenheuvel 6, 5966 RG America
Telefoonnummer: 06-10413605
ln.nurotnrob@ofni
Stad: America
Route: Vossenheuvel 6
Postcode: 5966 RG



op zoek naar gerelateerd: born to run hondenuitlaat, born to run america, hondendagopvang venray, hondendagopvang horst, hondenuitlaatservice horst, born to run horst, hondenuitlaatservice venray, hondenuitlaatservice horst aan de maas
Recensies
Onze hond gaat twee dagen per week naar Born to Run en dat is fantastisch. Ik durf haar met een gerust hart achter te laten omdat ik zeker weet dat ze hier in goede handen is. Rob en Ruud hebben veel verstand van het gedrag van honden en hebben het beste met ze voor.
Al jaren is Born to Run een fantastische plek voor onze 4-voeter. Een plek waar de hond op 1 staat!
Een bedrijf dat zegt kennis van zaken te hebben, echter wijzen ze bij voorbaat rassen af die niet welkom zijn bij hun. Pretenderen verstand van honden te hebben echter als dit zo zou zijn dan keken ze wel naar individuele honden en baseerden ze daar hun oordeel op. Door vooraf bepaalde hondenrassen af te wijzen, geeft aan dat de kennis bij deze mensen erg beperkt is. Dat is triest want ze werken wel professioneel met honden. Ik zou mijn hond hier niet naar toe brengen. Te weinig kennis en affiniteit om met honden om te kunnen gaan. Als je verstand van honden zou hebben dan zou je weten dat het ras niets zegt over het uiteindelijk karakter van een hond. De aandacht van de fokker voor karaktereigenschappen, de omgeving waarin de hond opgroeit en de opvoeding van de hond zijn medebepalend voor het uiteindelijk karakter. Naar mijn idee willen jullie niet de hondenrassen die wel eens moeilijk zouden kunnen zijn want dan valt op dat jullie te weinig kennis van hondengedrag hebben.
Fantastische opvang voor hyperactieve hondjes zoals onze Jack. Rob en Ruud hebben een groot hart voor alle viervoeters en hun baasjes.
Onze hond gaat hier al jaren 2x pet wel naar toe. Geweldig voor haar en voor ons, geen kind aan wanneer ze thuis komt
Onze hond komt altijd met heel veel plezier!
Wij komen hier nu al een paar maanden met onze Shiba en het is een top dagopvang. Erg prettige mensen met verstand van en liefde voor honden. Ze kijken ook of jouw hond in de groep past waar hij in terecht komt en je mag je eigen voer meenemen. Ook de haal en breng tijden zijn ruim. Suki komt altijd voldaan thuis en we krijgen bij het ophalen altijd even een update over hoe het is gegaan.
Dit is een geweldige plek om je hond naar toe te brengen voor 1 of meerdere dagen. De honden worden daar perfect opgevangen en kunnen spelen en rennen naar hartelust. Onze hond heeft daar elke donderdag een geweldige dag. Chapeau.
Mijn hond voelt zich hier echt thuis!! Super opvang!
Geweldige dagopvang voor honden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid